Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 18. október 2014

Pištejová oslávila 20 rokov pôsobenia na scéne

Druhý deň Bratislavských módnych dní sa niesol v znamení zvučných mien ako Jana Pištejová a Róbert Vrzala, ktorí sa predstavili v spoločnej tvorbe ako aj v samostatných kolekciách.Po detskej show, ktorá v podvečerných hodinách zahájila druhý deň prehliadok v bratislavskej Refinery gallery nasledoval grandiózny večer. Sériu módnych prehliadok zahájila talianska dizajnérka Manuela Mariotti By Dondup.Po prehliadke značky Dondup ukázala svoju tvorbu Jana Pištejová, ktorá v tento večer zároveň oslávila úžasných 20.

Pištejová oslávila 20 rokov pôsobenia na scéne

17.10.2014

Druhý deň Bratislavských módnych dní sa niesol v znamení zvučných mien ako Jana Pištejová a Róbert Vrzala, ktorí sa predstavili v spoločnej tvorbe ako aj v samostatných kolekciách.

Po detskej show, ktorá v podvečerných hodinách zahájila druhý deň prehliadok v bratislavskej Refinery gallery nasledoval grandiózny večer. Sériu módnych prehliadok zahájila talianska dizajnérka Manuela Mariotti By Dondup.



Po prehliadke značky Dondup ukázala svoju tvorbu Jana Pištejová, ktorá v tento večer zároveň oslávila úžasných 20. rokov svojho pôsobenia v módnom biznise. Kolekciu, ktorú mali návštevníci možnosť vidieť navrhla spolu s Róbertom Vrzalom.



Róbert Vrzala predstavil aj svoju samostatnú kolekciu, pri ktorej tvorbe sa nechal inšpirovať Antikou a Spartakom.



Jana Pištejová vo svojej autorskej kolekcii predstavila dokonale prepracované modely, ktoré vyzdvihujú ženskosť. Už tradične ich predviedli zvučné mená ako Andrea Verešová, Karolína Chomisteková, Andrea Heringová, Diana Hagerová, Soňa Skoncová, Sisa Lelkeš Sklovská, Maria Zelinová či Mária Čírova. Pompéznym záverom večera sa stalo vystúpenie Rytmusa priamo medzi predvádzajúcimi modelkami na móle.



Jana Pištejová sa počas večera stala zároveň čestnou krstnou mamou publikácie s názvom Móda (2014), ktorá zachytáva históriu odievania.

KAP_4742_kopia

Pripravila: Jana zajasenská
Zdroj: Miriam Šramová
Foto: Daniel Kaplavka, Peter Reefe Kováč, Baja Bajzová

 

    5994

    Súvisiace články