Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 26. apríl 2014

Bratislavské módne dni JAR 2014 – detská show

V rámci deviateho ročníka Bratislavských módnych dní sme zažili po prvýkrát samostatnú detskú módnu prehliadku.Detskú a tínedžerskú módnu pripravili slovenskí dizajnéri a módna značka Lindex. Ako uviedla riaditeľka Bratislavských módnych dní, pani Reháková, myšlienka prezentovať detskú módu vznikla už minulý rok.„V priebehu roku 2013 sme v prezentácii detskej módnej kolekcie v rámci BMD dali priestor módnej návrhárke Annamárii Kiss Kósa, ktorá sa v roku 2011 stala víťazkou súťaže Hľadáme nové tváre módnej scény.

Bratislavské módne dni JAR 2014 – detská show

26.4.2014
V rámci deviateho ročníka Bratislavských módnych dní sme zažili po prvýkrát samostatnú detskú módnu prehliadku.

Detskú a tínedžerskú módnu pripravili slovenskí dizajnéri a módna značka Lindex. Ako uviedla riaditeľka Bratislavských módnych dní, pani Reháková, myšlienka prezentovať detskú módu vznikla už minulý rok.

KAP_6025
„V priebehu roku 2013 sme v prezentácii detskej módnej kolekcie v rámci BMD dali priestor módnej návrhárke Annamárii Kiss Kósa, ktorá sa v roku 2011 stala víťazkou súťaže Hľadáme nové tváre módnej scény. Samotná prezentácia sa stretla s veľkým úspechom. Počas tohto roku sme v projekte privítali aj ďalších návrhárov, čím vznikla prvá základňa slovenskej detskej módnej tvorby. Túto myšlienku plánujeme ďalej podporovať," hovorí organizátorka.

KAP_5997
Prehliadku uviedlo spevácke duo Twins, ktoré majú, podobne ako modeli a modelky detskej prehliadky, so šowbiznisom skúsenosti už od detstva.

Lindex
Stylista Andrej Kusalík vybral z aktuálnej letnej kolekcie značky Lindex kúsky, ktoré by nemali chýbať v šatníku štýlových tínedžeriek.



Monika Laceková
Letné dievčenské šatočky v jemných odtieňoch bielej, ružovej a modrej predstavila vo svojej detskej kolekcii Monika Laceková. Modely vhodné na nevinnú hru na rozkvitnutej lúke, ale aj doprovod nevesty v jej veľký deň...


Monika Vontzsemuová a Katarína Castrovilli
Pohodlná no kreatívne poňatá kolekcia predstavila vtipnú kombináciu pánskej a detskej módy, ktorá bola pre nás veľmi príjemným spestrením detského bloku prehliadok.


Annamária Kiss Kósa
Malé princezné a námorníkov ako z rozprávky nám vo svojej kolekcii pod značkou KOKA Baby Design predstavila Annamária Kiss Kósa


Afterparty
Po módnej prehliadke pripravili organizátori pre detských hostí či malé modelky a modelov občerstvenie. Afterpárty sa konala v neďalekom McDonalde. A bolo im veselo...


Pripravila: Jana Zajasenská
Foto: Daniel Kaplavka/STAR production

Súvisejúce články:
Bratislavské módne dni JAR 2014 – 1. deň
Odštartovali Bratislavské módne dni JAR 2014 

 

    7142

    Súvisiace články