Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 12. november 2012

m.ona – nový koncept store plný českej a slovenskej módy

. novembra 2012 otvorili na Dunajskej ulici číslo 46 v Bratislave jedinečný concept store m.ona fashion gallery, kde nájdete tvorbu popredných návrhárov zo Slovenska a Českej republiky.Krstnou mamou m.ona fashion gallery sa stala Silvia Lakatošová a večerný program spojený s prehliadkou šiat moderoval Matej „Sajfa" Cifra.Bratislavský concept store ponúka kúsky od prestížnych domácich aj českých dizajnérov ako je Miklosko Fashion Design, Michaela Ľuptáková, Jana Gavalcová, Marcel Holubec W., Tatiana Kovaříková, Petra TIQE Balvíková, Klára Nademlýnská, Kateřina Geislerová, TEG, Zděnk Imreczeová, Delor by Mirka Talavašková a Mirka Talavašková.V ponuke sú modely z najnovších kolekcií, unikátne kúsky (one piece only) a zákazníčky si tu môžu dať ušiť dokonca aj modely na mieru.Ďalšou zaujímavosťou sú dámske soboty, ktoré sa budú konať dvakrát do mesiaca.

m.ona – nový koncept store plný českej a slovenskej módy

12. 11. 12

6. novembra 2012 otvorili na Dunajskej ulici číslo 46 v Bratislave jedinečný concept store m.ona fashion gallery, kde nájdete tvorbu popredných návrhárov zo Slovenska a Českej republiky.

mona_2
Krstnou mamou m.ona fashion gallery sa stala Silvia Lakatošová a večerný program spojený s prehliadkou šiat moderoval Matej „Sajfa" Cifra.
Bratislavský concept store ponúka kúsky od prestížnych domácich aj českých dizajnérov ako je Miklosko Fashion Design, Michaela Ľuptáková, Jana Gavalcová, Marcel Holubec W., Tatiana Kovaříková, Petra TIQE Balvíková, Klára Nademlýnská, Kateřina Geislerová, TEG, Zděnk Imreczeová, Delor by Mirka Talavašková a Mirka Talavašková.
V ponuke sú modely z najnovších kolekcií, unikátne kúsky (one piece only) a zákazníčky si tu môžu dať ušiť dokonca aj modely na mieru.
Ďalšou zaujímavosťou sú dámske soboty, ktoré sa budú konať dvakrát do mesiaca. Počas nich sa môžete nie len strtnúť s návrhármi, ale aj naučiť sa niečo o móde či zúčastinť sa prehliadok. Prvá dámska sobota sa uskutoční už 24.11 2012 v réžii Fera Mikloška.

Pripravila: Jana Zajasenská 

 

 

    5082

    Súvisiace články