Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 17. február 2019

Najlepšie kolekcie z NYFW II.

Rôznorodosť, ktorú predstavil newyorský Fashion Week tvorili úplne odlišné dizajnérske filozofie, štýly avízie. Od materiálov po siluety, každý zmódnych domov predstavil tú svoju predstavu módy.

Najlepšie kolekcie z NYFW II.

Rôznorodosť, ktorú predstavil newyorský Fashion Week tvorili úplne odlišné dizajnérske filozofie, štýly a vízie. Od materiálov po siluety, každý z módnych domov predstavil tú svoju predstavu módy.

Tom Ford

Tóny noci a odtiene drahokamov. Toto spojil vo svojej najnovšej kolekcii dizajnér Tom Ford. Výsledok bol dramatický, zmyselný a tajomný. Niesol v sebe dávku ženskosti a odvahy, ale aj mágie a odhodlania. Dominovala čierna v rôznych štruktúrach.

Rodarte

Objemy, volány, čipka a stuhy boli prísľubom romantickej kolekcie, ktorá sa však pomaly menila na jemnú satiru modernej módy. Pridali sa do toho logá a infantilné detaily, pričom niektoré modely pripomína paródiu na americké stužkové.

Sies Marjan

Meno, ktoré popri ostatných amerických kolegoch nie je až také známe, no podľa nás to má dizajnér našliapnuté za úspešnou kariérou. Vo svojej kolekcii efektne kombinoval rôznorodé materiály, vytváral nevšedné siluety a nebál sa jemne gýčového výsledku, ktorý premenil na umenie.

Self-Portrait

Miešanie jednoduchých strihov, klasických potlačí a vzorov. Touto kombináciou značka dosiahla unikátne výsledky, pretože práca s farebnými kontrastmi sa postarala o nevídané outfity. Nepotrebovali na to opulentné strihy ani monumentálne detaily.

Brandon Maxwell

Dizajnér stavil na dominantne čierno-bielu kombináciu, ktorá bola popretkávaná inými farbami vrátane zelenej či červenej. Jeho kolekcia bola zameraná na precízne strihy, čisté siluety, ktorým na jedinečnosti dodávali samotné materiály a nenápadne luxusné detaily.

Foto: Getty

1573

Súvisiace články