Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 16. február 2018

NYFW: Najlepšie kolekcie

Newyorský týždeň módy máme už za sebou. Bol plný diverzity a inovatívnej módy.

NYFW: Najlepšie kolekcie

Newyorský týždeň módy máme už za sebou. Bol plný diverzity a inovatívnej módy. Pozrite si s nami tie najlepšie kolekcie.

Calvin Klein

Kolekcia, ktorá sa už vôbec nepodobá na rafinovaný, klasický štýl Calvin Klein, ako sme boli zvyknutí. Avšak v tomto prípade je to pozitívna správa. Raf Simons z nej totiž vytvoril modernú, pregresívnu značku plnú vizionárskych modelov.

Marc Jacobs

Avantgardné siluety, kinematografická atmosféra a závan tajomna priniesla so sebou kolekcia Marc Jacobs. Dizajnér sa pohrával so objemom siluét, ako aj efektnými detailmi, ktoré kombinoval s výraznými farbami 80.rokov.

Anna Sui

Uvoľnená hippie kolekcia Anny Sui nám pripomenula 70.roky v rozpuku. Bola plná kvetinových potlačí, hravých vzorov a mäkkých materiálov, ktoré sa hravo kombinovali medzi sebou. Pozitívna atmosféra pomaly prechádzala do temnej a vytvorila tak glamour čarodejnicu.

Carolina Herrera

Majsterka elegancie a ženskosti opäť nesklamala. Do svojho rukopisu charakteristického nadčasovosťou však pridala závan rebélie a punku. Takto vznikla netradičná, no stále elegantná kolekcia.

Zimmermann

Vzdušné, éterické modely plné romantiky tentokrát boli doplnené tvrdšími kúskami z kože a kovov, ktoré dodali celej kolekcie na kontraste. Farebná paleta sa niesla v jemných pastelových tónoch, ktoré dokonale podčiarkli atmosféru kolekcie.

Foto: Indigital

    1869

    Súvisiace články