Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 16. september 2016

Najlepšie kolekcie z NYFW

Altuzarra Dizajnérka módneho domu Altuzarra chcela tento rok vytvroiť výraznú, zábavnú a optimistickú kolekciu. Podarilo sa jej to aj vďaka veselým potlačiam čerešní, ktoré boli tominantným motívom kolekcie.

Najlepšie kolekcie z NYFW

Altuzarra

Dizajnérka módneho domu Altuzarra chcela tento rok vytvroiť výraznú, zábavnú a optimistickú kolekciu. Podarilo sa jej to aj vďaka veselým potlačiam čerešní, ktoré boli tominantným motívom kolekcie.

Brandon Maxwell

Nováčik tohto ročníku NYFW predstavil modely v krémovo-bielej, olivovej a čiernej. Jeho monochromatická kolekcia šiat, kostýmov a overalov z najjemnejšieho saténu pôsobila luxusne no zároveň minimalisticky. Jemné akcenty lesku efektne podčiarkovali ženskosť celej kolekcie.

Coach

Značka odprezentovala kolekciu plnú kože v kombinácii s transparentnými látkami. Výrazné motívy, kontrastná červená a zelená boli ako vystrihnuté z 50.rokov. Rocabilly nádych im dodávali ženské detaily v podobe mašiel a čipky.

Marc Jacobs

Dlho očakávaná kolekci Marca Jacobsa bola plná bábik z rockového prostredia. Marc síce použil svetlé a ženské farby, no strihy, metalické prvky, nadkolienky a čižmy na extrémnej platforme nekompromisne zaradili kolekciu do tvrdého grunge štýlu.

Oscar de la Renta

Módny dom Oscar de la Renta predstavil kolekciu plnú refinovanej ženskosti, či už za sprievodu bielej čipky, alebo vzorovaných sukní a kabátikov. Spolu so sandálmi bez podpätku však pôsobili uvoľnene a pripomínali tak letné noci pri mori.

Rodarte

Inšpiráciou kolekcie z dielne Rodarte bolo včelie kráľovstvo. To bolo symbolicky pretavené do modelov vo forme medovo žltej a zlatej, ale aj miniatúrami úľov. Modely boli plné jemne navrstvených transparentných látok, výšivok, volánov, ale aj kože.

Self-portrait

Značka, ktorá sa preslávila svojou laser-cut čipkou, predviedla tento rok viacero noviniek. Čipka síce ostala, ale v kombinácii so športovými topmi, prípadne vinylom. Svoje miesto si tu našli aj jemné bondage detaily, ktoré kolekcii pridali an tvrdosti.

TOME

Značka oslávila svoje 5.výročie naozaj vo veľkom štýle. Kocky, káro, kvety, harlekýn, to všetko sa objavilo na ich prehliadke. V kolekcii tiež ukázali svoju zručnosť v modelovaní strihov, čo predviedli najmä pri deformovaných košeliach aj pri vrstevní látok.

Tory Burch

Modely z kolekcie Tory Burch boli tento rok farebné, optimistické, ale pri tom čisté a jemné. Hippie nádych priniesli najmä rôzne potlače a flitre. Kolekcia bola hravá a nevinná zároveň.

Vera Wang

Svadobná špecialistka kolekciou dokázala, že vie ukázať aj svoju športovú stránku. Stavila pri tom na klasickú kombináciu čiernej a bielej, no nekonvenčné strihy a detaily v podobe perál či sieťoviny sa postarali o vytvorenie sporty luxe štýlu.

    2176

    Súvisiace články