Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 14. november 2020

Pharrell Williams uvádza vlastnú značku kozmetiky

Vlastná značka kozmetiky je medzi celebritami ako na konci90.rokoch parfumy, kto ich nemá akoby ani nebol. Do neustále rozrastajúceho sa zoznamu celebrít svlastnou značkou kozmetiky sa najnovšie pridal Pharrell Williams.

Pharrell Williams uvádza vlastnú značku kozmetiky

Vlastná značka kozmetiky je medzi celebritami ako na konci 90.rokoch parfumy, kto ich nemá akoby ani nebol. Do neustále rozrastajúceho sa zoznamu celebrít s vlastnou značkou kozmetiky sa najnovšie pridal Pharrell Williams.

V čom je však táto kozmetika iná oproti všetkým ostatným, ktoré vznikli pod menami iných známych osobností? Pharrellova značka Humanrace je unisexová, určená pre všetky typy pleti a pre všetky farby pleti. Pozostáva len z troch krokov a mala by teda sadnúť každému problému aj požiadavkám. Umelec si však našťastie pri vytváraní svojej značky nechal poradiť od profesionálov. Pri vývoji produktov sa spoľahol na svoju vlastnú dermatologičku Elenu Jones, ktorej služby využíva viac ako 20 rokov. A keďže 47-ročný hudobník a herec vyzerá na minimálne o polovicu menej, veríme, že sa v tejto kozmetike s nejakými jeho trikmi podelí. Poďme sa teda pozrieť, či spoločne vymysleli.

V línii produktov momentálne nájdeme spomínané 3 produkty – produkt na čistenie pleti, exfoliátor a hydratačný, výživný krém. Všetko je zabalené do minimalistických bielo-zelených obalov, ktoré pripomínajú lekárenskú estetiku. V jednom smere sú však unikátne, vyvinuté boli s myšlienkou udržateľnosti a každý obal využíva minimálne 50% recyklovaných plastov. Každý z týchto obalov sa tiež dá opätovne naplniť.

1  2  3 

Dokonalá rutina pre všetkých takto podľa značky Humanrace pozostáva z ryžového, práškového cleanseru na čistenie pleti, exfoliátoru s lotosovým enzýmom a zvláčňujúceho krému. Žiaden produkt neobsahuje agresívne ingrediencie ako orechy, semená či plastové komponenty. „Táto základná rutina je navrhnutá podľa Pharrellových skúseností, no každú ingredienciu sme vyberali tak, aby bola efektívna pre všetky typy pleti,“ hovorí doktorka Jones.

Značka Humanrace sa dostane do predaja 25.novembra a dostupná bude exkluzívne na webe značky. Ceny produktov sa budú pohybovať od 30 do 40 eur.

Foto: archív značky, Instagram

1499

Súvisiace články