Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 2. október 2020

Jennifer Lopez navrhla kabelku pre Coach

Značka Coach vminulosti predstavila kolaboráciu so Selenou Gomez, ktorá bola mimoriadne úspešná. Teraz na popularitu celebritných spoluprác nadväzuje novým modelom kabelky, ktorý vznikol vspolupráci sJennifer Lopez.

Jennifer Lopez navrhla kabelku pre Coach

Značka Coach v minulosti predstavila kolaboráciu so Selenou Gomez, ktorá bola mimoriadne úspešná. Teraz na popularitu celebritných spoluprác nadväzuje novým modelom kabelky, ktorý vznikol v spolupráci s Jennifer Lopez.

Speváčka, herečka, podnikateľka, matka, multitalentovaná hviezda obdivovaná po celom svete niekoľkými generáciami žien, je globálnou ambasádorkou značky Coach už celý rok. Po úspešnom prvom roku sa obe strany zhodli na tom, že najlepší spôsob, ako túto spoluprácu osláviť, je kolaborácia. Tak vznikla kabelka The Coach x Jennifer Lopez Hutton Bag.

coach1  coach 2 

Model tejto kabelky bol navrhnutý s cieľom vytvoriť všestrannú a multiúčelovú kabelku, ktorú by sama Jen v bežnom živote využila takmer každý deň. Samozrejme má aj odrážať aj jej štýl a hodnoty, ktoré sú pre ňu dôležité- v tomto prípade ide o autenticitu a inkluzivitu.

2

Táto kabelka vyniká minimalistickou siluetou a neutrálnymi odtieňmi staroružovej a čokoládovo hnedej, ktorú samozrejme zdobia kovové detaily charakterstické pre tvorbu značky Coach. “Koža vo farebnom color-blockingu s uhladenými kovovými detailmi sú presne mojim štýlom. Je to kabelka, ktorá okamžite premení akýkoľvek look na uhladenejší a zároveň sa dá nosiť so všetkým,” povedal Jennifer.

Kabelka The Coach x Jennifer Lopez Hutton Bag je už dostupná online na stránkach značky Coach a jej cena je 495 dolárov.

Foto: Coach

1551

Súvisiace články