Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 5. február 2020

Selena Gomez uvedie vlastnú značku kozmetiky

Kozmetický priemysel zažíva obrovský boom aj vďaka sociálnym sieťam. Vznikajú nové značky, influencerky uvádzajú vlastné produkty apridávajú sa knim aj rôzne celebrity.

Selena Gomez uvedie vlastnú značku kozmetiky

Kozmetický priemysel zažíva obrovský boom aj vďaka sociálnym sieťam. Vznikajú nové značky, influencerky uvádzajú vlastné produkty a pridávajú sa k nim aj rôzne celebrity. Vlastnú značku dekoratívnej kozmetiky len minulý rok založila Rihanna, Lady Gaga či Billie Bobbie Brown a teraz s k nim pridáva aj Selena Gomez.

Speváčka a herečka uvedie svoju vlastnú značku Rare Beauty zameranú na dekoratívnu kozmetiku už toto leto a dostupná bude podľa jej slov vo všetkých pobočkách Sephora. Selena toto tajomstvo prezradila na svojom Instagrame, kde nám zároveň ukázala zákulisie príprav na uvedenie produktov, pričom sa priznala, že na tejto značke pracovala viac ako 2 roky.

Svojim fanúšikom povedala: „Uvediem moja vlastnú značku, ktorá sa volá Rare Beauty. Začala som na nej pracovať pred dvoma rokmi, našla som správnych partnerov aj celý tím, čo je pre mňa veľmi dôležité, lebo sa v tom cítim dobre.“ Dodala, že jednou z motivácii, ktoré ju priviedli k nápadu založiť značku bol tlak ľudí, aby vyzerala podľa ich štandardov. Touto značkou chce šíriť filozofiu rare beauty (čiže unikátnej krásy) tak, aby sa každý cítil dobre vo svojej koži. „Nie je to len značka, bude to lifestyle. Chcem, aby sa dievčatá aj chlapci, muži aj ženy cítili dobre. Má to byť o dobrom pocite zo seba,“ dodáva.

Zatiaľ nie je známe, ktoré produkty Selena pripravuje, no vo videu sme zahliadli niekoľko leskov na pery, rúže, rozjasňovače, no sama zakladateľka značky naznačila, že v línii bude množstvo zaujímavých produktov a ponuka bude široká.

Foto: Instagram

1529

Súvisiace články