Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 13. september 2019

Móda z festivalového koberca v Toronte

Kanadu navštívilo počas uplynulých niekoľko dní množstvo celebritných mien. Medzinárodný filmový festival TIFF, ktorý je vo svojej polovici, ponúkol prítomným možnosť vidieť nielen množstvo kvalitných filmov, ale aj to, čo mali celebrity na sebe.

Móda z festivalového koberca v Toronte

Kanadu navštívilo počas uplynulých niekoľko dní množstvo celebritných mien. Medzinárodný filmový festival TIFF, ktorý je vo svojej polovici, ponúkol prítomným možnosť vidieť nielen množstvo kvalitných filmov, ale aj to, čo mali celebrity na sebe. A my sme boli pri tom!

Dakota Johnson v róbe Christian Dior Haute Couture



Romantiku a dramatickosť priniesla na červený koberec Dakota Johnson. Na premiére filmu The Friend sa ukázala v čiernych korzetových šatách s kaskádovitou sukňou od Christian Dior Haute Couture po boku hereckého kolegu Jasona Segela. Jej útly driek vynikol v princeznovskom strihu, vypnuté vlasy, jemný makeup a decentné šperky bravúrne podčiarkli jej dokonalý vzhľad. Doteraz jedna z najlepšie oblečených dám festivalu.

Jennifer Lopez sa na svetovú premiéru filmu Hustlers, v ktorom si zahrala hlavnú úlohu, pripravila naozaj dôkladne. V zlatožltej róbe od egyptskej návrhárky Maison Yeya s hlbokým výstrihom a rozparkom bola neprehliadnuteľná. Nahladko vyžehlené vlasy, výrazný očný mejkap a dlhé žiarivé náušnice bravúrne doladili na prvý pohľad komplikovaný model, ktorý by neunosila každá. Vtipnou čerešničkou na torte bola jej kabelka od Judith Leiber pripomínajúca 10tis. amerických dolárov. K filmu o striptérkach ako stvorená. Zahanbiť sa nenechala ani jej herecká kolegyňa z filmu Hustlers, Constancu Wu. Drobunké žieňa s veľkou osobnosťou vyzeralo famózne a sexi v šatách Georges Hobeika. 

Go big or go home! Brie Larson, ktorá preferuje skôr nenápadnejšie modely, všetkých milo prekvapila svojím výberom šiat. Na premiéru filmu Just Mercy siahla po ružových minišatách Giambattista Valli Haute Couture s gigantickou mašlou a vlečkou, o ktorú sa na červenom koberci takmer všetci podkýňali. Na svetovú premiéru výborné a efektné, i keď by sa nič nestalo, ak by boli šaty o pár centimetríkov dlhšie.

Scarlett Johansson mala tento rok na festivale dva filmy. Na premiére snímky Marriage Story sa herečka predviedla v minišatách Oscar de la Renta s bielomodrou kvetovanou potlačou a prevýsajúcim predným panelom, na premiére Jojo Rabbit zase v striebornom modeli z dielne Rodarte. Kým v prvom prípade to Scarlett dala na výbornú, šaty boli tak trochu romantické, tak trochu hravé, metalická večerná toaleta s volánovou sukňou pôsobila síce zvodne, no pomerne usadlo.

Večná rebelka Kristen Stewart si na premiéru filmu Seberg zvolila tvídový nohavicový kostým s krátkym sačkom odhaľujúcim bruško módneho domu Chanel. Jej tmavý očný makeup a nahladko učesané vlasy dokonale podčiarkli efektnosť looku v štýle Charlieho Chaplina.

Medzi ďalšie top oblečené dámy festivalu patrila herečka Chloe Bennet, ktorá sa v modrej asymetrickej róbe od Georges Hobeika po koberci vznášala ako na belasom obláčiku. Naopak dosť ťažkopádne pôsobila Shailene Woodley v looku od Louis Vuitton. Zaslúži si pochvalu za snahu o experimentovanie, ale to je tak asi všetko. Minišaty s pláštikom v kombinácii s vojenskými topánkami jej nesedeli ako mali a pôsobili na nej zmätočne. Na prehliadkové mólo dobré, na červený koberec už menej. Veľká škoda!

Foto: Getty Wire Image for TIFF

1437

Súvisiace články