Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 22. august 2019

MUST-HAVES mesiaca Barbory Bruškovej

Éterickú modelku Barboru Bruškovú určite poznáte, zdobí aj titulku letného vydania magzínu TOP FASHION. Práve jej sme sa opýtali tento mesiac, bez čoho sa nezaobíde počas svojich letných dní asvojimi odpoveďami nám poskytla množstvo inšpirácie.

MUST-HAVES mesiaca Barbory Bruškovej

Éterickú modelku Barboru Bruškovú určite poznáte, zdobí aj titulku letného vydania magzínu TOP FASHION. Práve jej sme sa opýtali tento mesiac, bez čoho sa nezaobíde počas svojich letných dní a svojimi odpoveďami nám poskytla množstvo inšpirácie. Nájdete v nich napríklad tip na dobrú knihu, ale aj na kozmetiku či hudbu.

 

1

1. HUDBA - Billie Eilish

Pred pár dňami som sa neplánovane ocitla na koncerte mladej americkej speváčky Billie Eilish a aj keď sme si pri príchode hovorili, že len zvyšujeme vekový priemer, to, čo predviedla, bol naozaj neskutočný zážitok a jej pesničky si momentálne púšťam nonstop.

 

 

2

 

2. BEAUTY PRODUKT - Biologique Recherche L’Eauxygénante

Francúzsku kozmetiku Biologique Recherche používam už dlhšiu dobu a s mojou citlivou pleťou pracuje veľmi dobre. Na leto jednoznačne odporúčam túto okysličovaciu hmlu, ktorou si hydratujem a rozjasňujem pokožku či už na pláži pri mori alebo hocikedy počas horúcich dní.

3

3. ČÍTANIE - Anna Karenina, Lev Nikolajevič Tolstoj

Slnko, more, piesok, zvuk vĺn, kniha. Len kiež by sa ešte ten čas dal zastaviť.

2073

Súvisiace články