Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 5. február 2019

Rita Ora pripravila maximalistickú kolaboráciu s Giuseppe Zanotti

Rita Ora je známa svojim unikátnym štýlom nielen na pódiu, ale aj vsúkromnom živote. Častokrát staví práve na výrazné, jemne teatrálne kúsky, ktoré ju jednoducho odlíšia od zvyšku verejnosti.

Rita Ora pripravila maximalistickú kolaboráciu s Giuseppe Zanotti

Rita Ora je známa svojim unikátnym štýlom nielen na pódiu, ale aj v súkromnom živote. Častokrát staví práve na výrazné, jemne teatrálne kúsky, ktoré ju jednoducho odlíšia od zvyšku verejnosti. Topánky sú jej samostatnou posadnutosťou a po tom, ako jej Giuseppe Zanotti navrhol topánky pre jej turné, sa vrhli do spoločnej, kapsulovej kolekcie.

Kolekcia zahŕňa sandále a čižmy nad kolená. Navrhnutá bola v súlade s kubánskym štýlom a pesničkou Let You Love Me, ktorej videoklip bol ladený v duchu maximalizmu. Aj napriek tomu, že všetky modely majú vysoký podpätok, Rita sa vyjadrila, že si dala záležať na tom, aby boli pohodlné, vzhľadom na to, že v nich sama bude koniec koncov vystupovať. Tiež dodala, že by v budúcnosti s Giuseppem rada navrhla ešte tenisky.

giuseppe zanotti rita ora 1 embed

giuseppe zanotti rita ora 3 embed

Tento dizajnérsky počin však vôbec nie je Ritinou prvotinou, s kolaboráciami začala už v roku 2014, kedy spolupracovala s Adidas na teniskách.

1  2 
3  4 

Foto: archív značky

1432

Súvisiace články