Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 2. december 2016

Majstrovský kúsok pre majsterku

Klenotnícky ateliér ALO diamonds vyjadril svoju gratuláciu svetovej šampiónke prostredníctvom diamantového náhrdelníku. Dominika Cibulková dosiahla na Turnaji majsteriek jeden z najväčších úspechov v kariére.

Majstrovský kúsok pre majsterku

Klenotnícky ateliér ALO diamonds vyjadril svoju gratuláciu svetovej šampiónke prostredníctvom diamantového náhrdelníku.

 

Dominika Cibulková dosiahla na Turnaji majsteriek jeden z najväčších úspechov v kariére. Takýto dôležitý moment v jej živote podnietil klenotníka a majiteľa spoločnosti ALO diamonds, Alojza Ryšavého, vytvoriť skvostný šperk, ktorý sa navždy stane pripomienkou tohto významného medzníka. Dominika je známa milovníčka módy a už viac ako 2 roky je zároveň ambasádorkou značky ALO diamonds. Už viackrát o sebe prezradila, že za významné úspechy sa zvykne odmeniť, napríklad aj šperkami, ktoré jej pripomínajú dôležité okamihy v živote.

GTF 0490

„Boli sme s ňou prostredníctvom našich šperkov vo chvíľach, kedy povedala životné áno a rovnako aj keď dosiahla triumfálne športové víťazstvo. Chcel som prísť s výnimočným kúskom, ktorý bude Dominike pripomínať výnimočný okamih jej kariéry a umožní jej opäť prežívať tieto úžasné emócie zakaždým, keď bude mať náhrdelník na sebe. Nad samotným dizajnom som nepremýšľal dlho, inšpirácia prišla okamžite po tom, ako Dominika držala v rukách víťazný pohár v Singapure,“ uviedol Alojz Ryšavý.

GTF 0681

Vznikol tak nádherný model z ružového zlata s nápisom Singapur 2016, ktorý je zdobený 101 diamantmi. „Veľmi si vážim toto krásne gesto. Náhrdelník mi bude navždy pripomínať Turnaj majsteriek a tento úžasný rok. V našej rodine sa určite stane symbolom vytrvalosti a mojej cesty k úspechu. Budem ho nosiť s veľkou radosťou,“ dodala šťastná Dominika.

Dominikina cesta Turnajom majsteriek bola sledovaná tisíckmi fanúšikov tenisu po celom svete. Svoj úspech spečatila vo finále proti Angelique Kerberovej.

    1660

    Súvisiace články