Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 10. december 2012

Víťazkou Elite Model Look 2012 je Francúzka

Prestížna modelingová súťaž Elite Model Look, ktorá spustila kariéru takých modeliek ako Cindy Crawford, Helena Christensen, Gisele Bundchen či Constance Jablonski, vyvrcholila na svetovom finále včínskom Šanghaji voľbou víťazky pre rok 2012. Marilhea Peillard Večer bol úspešný aj pre Slovenku Silviu Jagošovú, ktorá sa spomedzi 60 modeliek prepracovala do pätnástky najúspešnejších dievčat.

Víťazkou Elite Model Look 2012 je Francúzka

9.12.2012

Prestížna modelingová súťaž Elite Model Look, ktorá spustila kariéru takých modeliek ako Cindy Crawford, Helena Christensen, Gisele Bundchen či Constance Jablonski, vyvrcholila na svetovom finále v čínskom Šanghaji voľbou víťazky pre rok 2012.

Elite_world_01Marilhea Peillard


Večer bol úspešný aj pre Slovenku Silviu Jagošovú, ktorá sa spomedzi 60 modeliek prepracovala do pätnástky najúspešnejších dievčat. Imaginárnu korunku krásy si z 29. ročníka súťaže odniesla tmavovlasá Francúzka Marilhea Peillard. Štvoricu top favoritiek uzatvárali Manuela Frey zo Švajčiarska na treťom mieste, Trinidad Del La Noi z Čile a Lorena Sandu z Rumunska, ktoré sa podelili o druhú priečku. Elitný dievčenský štvorlístok získal modelingové kontrakty v celkovej hodnote viac ako 186 000 libier (približne 230 741 eur). Naprázdno však nevyjdú ani zvyšné sľubné talenty z finálovej pätnástky, ktoré sa môžu tešiť na exkluzívne pracovné príležitosti v rámci celého sveta. Dievčatám počas finálových príprav pomáhali ich tútorky, modelky a bývalé finalistky súťaže Elite Model Look. Tento rok sa tejto milej úlohy zhostili Ming Xi, Noémie Lenoir, ale aj Slovenka Michaela Kocianová. Čerešničkou programu bolo vystúpenie speváčky Jessie J, ako aj slávneho DJ-a, Boba Sinclara. Mladé modelky predviedli farebné oblečenie módneho domu Courrèges či nadčasové večerné šaty značky Ralph Rucci.

Elite_world_04Najúspešnejšia štvorica (zľava doprava): Manuela Frey zo Švajčiarska, Trinidad Del La Noi z Čile, Lorena Sandu z Rumunska a víťazka Marilhea Peillard z Francúzska.

Elite_world_05Tútorky tohtoročnej súťaže (zľava) Ming Xi, Michaela Kocianová a Noémie Lenoir v šatách značky Ralph Rucci.

Elite_world_06Svetového finále sa zúčastnilo viac ako 60 dievčat.

Elite_world_07Finalistky oblečené v dúhových farbách kolekcie Courrèges.

Elite_world_08Finalistky súťaže predvádzajú modely značky Ralph Rucci.

Elite_world_03Elite_world_02

Víťazka Marilhéa s hudobnou hviezdou večera, DJ-om Bobom Sinclarom (vľavo) a počas prehliadky modelov v rockovom štýle (vpravo).

pripravila: Anna Salvová
foto: Emmanuel Giraud, Anthony Ghnassia, You mag

Mohlo by vás tiež zaujímať: Víťazky súťaže Elite Model Look 2012

    3922

    Súvisiace články