Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 17. február 2020

Najlepšie kolekcie z LFW FW20 I.

Victoria Beckham predstavila kolekciu stvorenú pre štýlové, praktické ženy, Richard Quinn zase opulentnú líniu pre odvážne ženy ašpeciálne príležitosti. Pozrite si tie najlepšie kolekcie, ktoré nám predstavil Londýnsky týždeň módy.

Najlepšie kolekcie z LFW FW20 I.

Victoria Beckham predstavila kolekciu stvorenú pre štýlové, praktické ženy, Richard Quinn zase opulentnú líniu pre odvážne ženy a špeciálne príležitosti. Pozrite si tie najlepšie kolekcie, ktoré nám predstavil Londýnsky týždeň módy.

 

 

J.W. Anderson

Jonathan Anderson je bezpochyby jednou z najžiarivejších hviezd anglickej módy. Davy milujú jeho tvorbu v módnom dome Bottega Veneta, ale aj v rámci jeho vlastnej značky. Jeho kreativita pri práci so siluetami sa pretavila do oversized kabátov, zaujímavo tvarovaných šiat či netypicky strihaných svetrových šiat. V každom modeli sa vyhral so štruktúrou, kde sa zameral na kontrastné látky a farby vytvárajúcu novú dimenziu jednotlivých kúskov. Na jednej strane pôsobila kolekcia abstraktne, no na tej druhej veľmi moderne a sviežo.

 

 

Richard Quinn

Odvtedy, čo sa na jeho prehliadke objavila Kráľovná Alžbeta II., môžeme Richarda Quinna pokojne radiť k najzvučnejším menám aktuálneho britského módneho dizajnu. Nie kvôli prominentnej návšteve jeho prehliadky, ale kvôli jeho nepopierateľnému zmyslu pre dizajn, ktorý vytvára tými najdrzejšími kombináciami. Latex mieša s hodvábom, fetiš prvky s luxusnými šperkami. Inak to nebolo ani teraz, no latku posunul opäť o niečo ďalej. Primiešal do toho šarm minulých dekád a nezabudol pridať inšpiráciu haute couture kolekciami velikánov ako Dior či Yves Saint Laurent. Tie sa objavili v kolekcii v podobe siluet, strihov či špecifických detailov.

 

 

Emilia Wikckstead

V tejto kolekcii sa dizajnérka inšpirovala prácou art directora a dekoratéra kulís Cedrica Gibbonsa, ktorý tvoril pre Hollywood a Broadway od 20. do 50.rokov. Jeho schopnosť dramatického aranžovania, ktoré vykonával s najväčšou ľahkosťou sa odrazila aj v najnovšej kolekcii dizajnérky. Vzišli z toho modely plné old-school ženskosti plnej krásnych kriviek, dokonale premyslených línií podčiarknutých luxusným výberom farieb, bohatými látkami a opulentne pôsobiacimi štruktúrami, ktoré dotvárali moderný feel kolekcie.

 

 

Victoria Beckham

Každá milovníčka štýlovej, no zároveň praktickej módy sa môže spoľahnúť na Victoriu Beckham, ktorá svojim dokonalým citom zakaždým prinesie inovatívny pohľad na ženský šatník. Dlhé šaty v rafinovaných strihoch, prekvapivé detaily, precízna práca so štruktúrami a objemami sa postarali o kúsky, o ktorých sníva každá moderná žena. Nápadité vo svojej jednoduchosti, štýlové vo svojej praktickosti a využiteľnosti.

 

 

David Koma

Ak ešte nepoznáte meno David Koma, zapíšte si ho. Dizajnér síce nie je na módnej scéne nováčikom, no touto kolekciou si zaručene získa širšie publikum. Klasické, elegantné prvky ako saká, puzdrové sukne či nohavicové kostýmy dostali rebelský look, ktorý predstavuje druhú stránku britskej módy. Prepojenie dvoch svetov, ktoré vládnu v Anglicku- aristokratická sofistikovanosť a drzá rebélia mu vyšlo na jednotku.

Foto: Indigital

1090

Súvisiace články