Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 17. máj 2021

Ste unavení, podráždení a bez energie? Máme pre vás riešenie

Neistota prameniaca z dlhotrvajúcej pandémie, každodenná práca a vyučovanie z domu, nemožnosť vycestovať na dovolenku - všetko je iné ako kedykoľvek predtým. Pandémia má preukázateľný negatívny dopad na ľudskú psychiku, ľudia pociťujú obavy až úzkosť.

Ste unavení, podráždení a bez energie? Máme pre vás riešenie

Neistota prameniaca z dlhotrvajúcej pandémie, každodenná práca a vyučovanie z domu, nemožnosť vycestovať na dovolenku - všetko je iné ako kedykoľvek predtým. Pandémia má preukázateľný negatívny dopad na ľudskú psychiku, ľudia pociťujú obavy až úzkosť. Táto situácia trvá už pomerne dlho, a aj keď už je vidieť malé svetlo na konci tunela, momentálny nepokoj a stres môžeme zmierniť špeciálnymi výživovými doplnkami.

 

 

Bez stresu a v pohode

Antistress - ideálny doplnok na podporu psychického zdravia a navodenie duševnej rovnováhy. Jeho hlavnou zložkou je L - Tryptofán, ktorý je bežne obsiahnutý v strave. Nachádza sa napríklad v kuracom, morčacom i hovädzom mäse, mliečnych výrobkoch, kešu orieškoch, tekvicových semienkach, banánoch i v mnohých ďalších potravinách. Táto esenciálna aminokyselina sa v našom tele podieľa na mnohých procesoch. Hlavným procesom je prísun a preprava glukózy do nervových buniek, čím sa zachováva správna funkcia centrálnej nervovej sústavy. Ďalšou úlohou tryptofánu je jeho funkcia ako prekurzor serotonínu - známeho ako hormón šťastia.

medirem antistres zdravie vyziva doplnky psychika fyzicke zdravie 1

Antistress má vplyv na:

  • Pomáha pri problémoch so spaním
  • Správnu funkciu centrálnej nervovej sústavy
  • Pomáha sa lepšie vysporiadať so stresovými situáciami
  • Potláča vnútorný nepokoj
  • Zmierňuje nepríjemné prejavy pri odvykaní od závislosti na fajčenie, alkoholu a iných.
  • Zvyšuje psychickú odolnosť organizmu

Zázrak z Peru

Ako životabudič, ktorý podporuje fyzický i emocionálny stav ľudí funguje peruánsky zázračný doplnok výživy - Maca Max. Ide vlastne o koreň rastliny pestovanej ako jedna z mála rastlín dopestovaná v najvyšších možných nadmorských výškach. Jej koreň pripomína repu a koncentruje v sebe vysoké množstvo esenciálnych aminokyselín, ktoré si telo samo nedokáže vytvoriť, ďalej vitamíny B1, B2, B6, C a E, stopové prvky a minerály ako vápnik, železo, zinok, draslík, jód a horčík.

medirem macamax zdravie vyziva doplnky psychika fyzicke zdravie 2

Dalo by sa povedať, že Maca je peruánskou obdobou ženšenu. Môže byť cenným podporným prostriedkom pri liečbe neplodnosti mužov i žien. Obsahuje zložky, ktoré prispievajú k väčšej vytrvalosti a výkonnosti. U mužov aj u žien môže pomôcť zvýšiť pravdepodobnosť počatia, takže je vhodný najmä pre páry, ktoré sa pokúšajú o bábätko. Pôsobí pri duševnej vyčerpanosti, stresu a posilňuje psychickú odolnosť pri práci i voľnočasových aktivitách, napríklad pri cvičení alebo fyzických výkonoch.

Spaľovač tukov

Na zdravý životný štýl, pohyb a štíhlu líniu už dnes dbá takmer každý z nás. Ak si pri cvičení alebo fyzickom výkone vieme pomôcť prírodným výživovým doplnkom, ktorý podporuje spaľovanie tukov, náš organizmus sa nám poďakuje. Produkt Fit Slim obsahuje L- karnitín, kofeín, vitamín B3, extrakt z papriky, čierneho korenia a zeleného čaju,. Práve L - karnitín   má schopnosť rozkladať tuky, čím získava energiu pre správnu funkciu srdca a svalstva. Kapsaicín obsiahnutý v chilli papričkách zase zrýchľuje spaľovanie tukov. Spoločne s vhodne zvolenou stravou a pravidelným pohybom môže byť Fit Slim začiatkom vašej cesty za zdravým životným štýlom.

medirem fitslim zdravie vyziva doplnky psychika fyzicke zdravie 3

Viac informácií: www.medirem.sk

FB @medirem 

IG @medirem_produkty

915

Súvisiace články