Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 14. december 2020

TOP FASHION Winter

Tento rok nás mnohému naučil. Umeniu žiť, prežiť abyť vnímavejší.

TOP FASHION Winter

Tento rok nás mnohému naučil. Umeniu žiť, prežiť a byť vnímavejší. Mať schopnosť zo seba vydať to najlepšie aj v zložitých podmienkach, dokázať spontánne reagovať a byť kreatívny.

Ako paradoxne podnetne dokáže táto náročná situácia pôsobiť, možno vidieť v tvorbe svetových dizajnérov. Okrem samotných kolekcií museli vzhľadom na obmedzenia svoju nápaditosť ešte umocniť najmä pri ich prezentácii a komunikácii. Kým jedni sa vo virtuálnych prehliadkach a sprievodných videách zamerali na backstage a náročný proces vzniku haute couture, iní sa pokúšali povzniesť nad realitu únikom do sveta rozprávok a fantázie. Jasným jazykom hovoria aj aktuálne trendy, ktoré odkazujú, že pohodlie, bezpečie a udržateľnosť sú najzásadnejším faktorom dnešnej módy.  

V zimnom vydaní sme sa zamerali na ľudí, ktorí dokázali svoj talent a schopnosti zhmotniť do tvorby, ktorá reprezentuje našu podstatu. V hlavnej téme vám predstavujeme lokálnych tvorcov, uznávaných aj ďaleko za našimi hranicami. Vybrali sme pre vás tých, ktorí reprezentujú pevnosť našich koreňov a vieru v ne. Chceme poukázať na to, že vzhliadanie k dokonalosti vzdialených svetov nie je riešením. Cestou je porozhliadnuť sa okolo seba a hľadať poklady najmä doma. Máme ich mnoho a je načase ich objaviť a vážiť si ich.

Vďaka tomuto roku sme si uvedomili svoje hodnoty, svoju identitu, autenticitu a minulosť. Aj vďaka tomu sa môžme posunúť ďalej. Sme svedkami obdobia veľkých zmien a aj tieto signály nám naznačujú zmenu k lepšiemu. Prichádza nádej.

Barbora Franeková, šéfredaktorka

 

Roky pretrvávajúce hodnoty a identita našich národov sa premieňa na vzácne produkty v rukách ľudí, ktorých mená sú známe aj ďaleko vo svete. Spoznajte príbeh značky Nehera, šperkárky Zuzany Spustovej či českého parfumérskeho domu Pigmentarium.

TF ZIMA 202059  TF ZIMA 202060 

Parížsky couture week je oslavou tvorivosti a talentu, veľkolepej krásy a majstrovského remesla. Vitajte!

TF ZIMA 202031  TF ZIMA 202034 

„Najdôležitejšie je sústrediť sa na veci, ktoré nás napĺňajú,“ hovorí Bára, ktorú sme vyspovedali na mieste dýchajúcim tradíciami.  

TF ZIMA 202055

Schopnosť uskutočniť neuskutočniteľné je podstatou klenotníckej značky definujúcej modernú históriu. Pre Cartier neexistujú pravidlá, len dokonalá alchýmia znalostí a estetiky, ktorá spoločnosť zaradila do vlastnej kategórie exkluzivity.

TF ZIMA 202038  TF ZIMA 202040 

To, že sú vlasy koruna krásy, vieme všetky, ale nie vždy to tak je. No mohlo by byť. Vďaka nášmu manuálu od trojice profi odborníkov zaručene!

TF ZIMA 202081

Základným pilierom starostlivosti o pokožku je výživný pleťový krém. Staviť na ten správny je extra dôležité najmä počas chladných mesiacov. Prinášame desiatku bojovníkov za vašu pleť, za ktoré by sme dali ruku do ohňa.

TF ZIMA 2020101

Zimné trendy hovoria jasným jazykom - minimalizmus s punkovou esenciou.

TF ZIMA 202092 TF ZIMA 202094

„Sebahodnota nepramení z exteriéru či množstva dosiahnutých životných checkpointov, ale z vyrovnanosti, láskavosti a vnútorného úsmevu,“ hovorí Veronika Cifrová Ostrihoňová, s ktorou sme preberali nielen vzťah k  sebe samej, ale aj ženské triky a kozmetické tipy. 

TF ZIMA 202087

Dramatické hory zrkadliace sa krištáľovočistom jazere sa postarali o to, aby bola v roku 1997  zapísaná do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Hallstatte.

TF ZIMA 2020129  TF ZIMA 2020130 

Predplatné

Predplaťte si magazín TOP FASHION na rok (4 vydania: jar- leto- jeseň- zima) a získajte hodnotný darček!

Ako si objednať predplatné?

Predplatné magazínu TOP FASHION si jednoducho a pohodlne objednáte ONLINE. Stačí v hornej lište klinkúť na "PREDPLATNÉ" a vyplniť forumlár. 

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

1283

Súvisiace články