Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 2. december 2020

Vôňa čistoty a sviežosti pre všetky textílie

Koncentrované parfumy na bielizeň Kifra vynikajú svojou intenzitou, prirodzenou a príjemnou vôňou. Stačí pár kvapiek z koncentrátu pridať do bielizne a vaše oblečenie i domácnosť sa vznáša v oblaku sviežosti a čistoty.

Vôňa čistoty a sviežosti pre všetky textílie

Koncentrované parfumy na bielizeň Kifra vynikajú svojou intenzitou, prirodzenou a príjemnou vôňou. Stačí pár kvapiek z koncentrátu pridať do bielizne a vaše oblečenie i domácnosť sa vznáša v oblaku sviežosti a čistoty. Parfumy Kifra sa vyrábajú vo Švajčiarsku, ale balené a predávané sú len v Rumunsku. Na Slovensku si ich už však môžeme dopriať tiež, a vďačíme za to IT špecialistovi Miroslavovi Kosečkovi. Aká bola jeho cesta od počítačov k parfumom sa dočítate v nasledujúcom rozprávaní.

Pán Koseček, ako sa IT špecialista dostane k predaju vôní na bielizeň?

Mal som dobre platenú prácu v nadnárodnej korporácii, ktorá ma bavila. Po čase som však vyhorel a v júni tohto roku ma prepustili. Niekoľko mesiacov som sa dával do poriadku a spolu s rodinou sme rozmýšľali, čomu by som sa mohol venovať ďalej. Vtedy sa ma švagriná spýtala: „A nechceš predávať Kifru?“ „Vidíš, to je nápad!“ zvolal som.

A vy ako muž ste vedeli o čo ide? Poznali ste túto značku?

Áno. Švagriná bola pred niekoľkými rokmi u svojej známej v Rumunsku a v jej byte cítila veľmi príjemnú vôňu. Tak sa zoznámila s parfumami Kifra na bielizeň a niekoľko vôní si doviezla aj domov. Keď sa jej však minuli, bol to problém, pretože u nás sa nedali kúpiť. Vône sa síce vyrábajú vo Švajčiarsku ale balia a predávajú ich len v Rumunsku. Riešila to tak, že keď mali prísť jej známi z Rumunska, vždy si nechala nejaké doviezť. Samozrejme, časom aj pre rôznych známych a príbuzných, medzi ktorými bola aj moja manželka.

kifra parfum bielizen cistota aroma svajciarsko koncentrat 4 kifra parfum bielizen cistota aroma svajciarsko koncentrat 5

Tieto vône ste teda mali odskúšané, a boli ste s nimi spokojní.

Áno, už dlhší čas sme ich používali po každom praní a napĺňali náš byt príjemnou vôňou. Okrem toho som vedel, aké sú problémy s objednávkou a dodaním nových balení. Keď vidíte výborný produkt, ktorý sa ťažko zháňa, hneď to vyzerá ako dobrý nápad na vlastný biznis. Samému mi to síce nenapadlo, lebo ako softvérový inžinier som rozmýšľal o úplne inom type podnikania. Ale keď to švagriná vyslovila, tak mi to hneď v hlave „docvaklo“ a bolo mi jasné, že to má veľké šance na úspech.

Neľutujete, že ste sa vzdali IT kariéry, kvôli predaju vôní?

No zo začiatku to vyzeralo zúfalo. Keď som začal obchádzať drogérie a ponúkať im tieto vône, zistil som, že teraz v čase pandémie sa boja experimentovať a míňať peniaze na neoverené produkty. Nikto odo mňa nič nekúpil. Až keď som vybudoval internetový obchod, začal som reálne predávať. A zistil som, že tam môžem dobre využiť to, čo som sa v živote naučil. Obchod som si vyskladal sám z prefabrikovaných častí a technicky to bola výzva, zvlášť, keď som si ho chcel prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Ale bavia ma aj iné veci, komunikácia so zákazníkmi, vytváranie reklamy a zvlášť analýza efektívnosti reklamy. Ak to chcete robiť dobre, tak je to technicky dosť náročné. Stále sa mám veľa čo učiť. Zistil som ale, že ma to naozaj veľmi napĺňa, zvlášť keď vidím, že naši zákazníci sú z tých vôní naozaj nadšení.

kifra parfum bielizen cistota aroma svajciarsko koncentrat 6  kifra parfum bielizen cistota aroma svajciarsko koncentrat 8 

Čitatelia TOP FASHION dostanú zľavu 10% na prvý nákup. Pri nákupe v nákupnom košíku do políčka Kód kupónu napíšte TOP FASHION. Automaticky sa vám z ceny nákupu odpočíta 10%. Zľava sa dá kombinovať aj s ďalšími zľavami a platí do 20.1.2021.

Viac informácií: https://kifra.sk/Uzasne_vone

Sledujte nás aj na Facebooku na Kifra.sk | Facebook

2154

Súvisiace články