Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 21. október 2020

Vôňa čistoty vašej bielizne s produktami Horomia

Poznáte ten úžasný pocit, nadýchnuť sa vône čerstvo vypratej bielizne? Sviežosť, čistota a príjemný pocit vždy, keď si odevy obliekate, ale aj pri každom vašom pohybe.

Vôňa čistoty vašej bielizne s produktami Horomia

Poznáte ten úžasný pocit, nadýchnuť sa vône čerstvo vypratej bielizne? Sviežosť, čistota a príjemný pocit vždy, keď si odevy obliekate, ale aj pri každom vašom pohybe. Ak však používate sušičku, vôňa po opratí už nemusí byť natoľko intenzívna, a v niektorých prípadoch podľa použitia konkrétneho prípravku takmer žiadna.

Ak ste už vyskúšali viacero aviváži, a stále hľadáte niečo iné a výnimočné, predstavujeme vám značku Horomia, ktorá vás vezme na cestu emócií, prevonia vašu bielizeň, domov a dodá vám nádych štýlu.

Talianska značka Horomia vyvinula unikátne olejové parfumy do prania. Vytvorenie parfumu je náročný a delikátny proces, pri ktorom je nevyhnutná spolupráca odborníkov z viacerých oblastí. Chemici spoločnosti Horomia študujú základ produktu, čo je zásadný krok k tomu, aby finálny výrobok mal správnu dávku parfumu a dlhú životnosť. Najtalentovanejší parfuméri potom vyvíjajú arómy pomocou profesionálnych „nosov“ a vytvoria tzv. čuchovú pyramídu. Výsledkom ich práce sú vône, ktoré vo vás vyvolajú atmosféru a nádych vzdialených krajín, plných štýlu, sviežosti voňavej bielizne, ktorá veľmi dlho vonia tak, akoby bola práve čerstvo vypratá a vysušená na slnku s povievajúcim jemným vánkom.

piramide ego removebg preview 2

Parfumované esencie s prírodnými esenciálnymi olejmi

Esencie Horomia sú omnoho viac ako jednoduché parfumy na bielizeň. Sú určené pre ľudí, ktorý milujú osobitý štýl. Len niekoľkými kvapkami pridanými do práčky získate voňavé odevy, ktoré vám dajú pocit pohody počas celého dňa. Do sušičky postačí pár kvapiek esencie pridať na vreckovku alebo kúsok látky.

103746485 2930485447063980 4488287395735843104 o 1

Deo spreje

Okrem esencií do prania sa s obľubou stretávajú aj deo spreje Horomia. Vďaka svojej inovatívnej zmesi, ktorá bola vyvinutá bez prídavku alkoholu a plynu, sú vhodné pre všetky typy tkanín, aj tie najjemnejšie, ako je hodváb a kašmír. Obsahujú aj molekuly, ktoré neutralizujú zápach. Ideálne sú na záclony, interiéry automobilov, čalúnenie, ale aj na všetku bielizeň. Iba niekoľko nástrekov priamo na látku vo vzdialenosti cca 20 centimetrov poskytne pocit sviežosti a čistoty, ktorý vydrží po dlhú dobu.

106742349 2993809340731590 3372254349181615728 o 1 1

O tom, že značka Horomia je na vrchole dopytu vôní do prania svedčí aj 5 miliónov predaných produktov a ocenenie, ktoré spoločnosť získala v roku 2019 ako Najlepší parfumér z hľadiska intenzity a výkonu.

Olejové parfumy a deospreje na bielizeň Horomia sú vyrábané s ohľadom na ochranu životného prostredia a trvalú udržateľnosť:
• sú vyrábané bez akýchkoľvek testov na zvieratách
• neobsahujú BSE-TSE / DIOXÍN PCBS a zostatkové rozpúšťadlá
• neobsahujú polycyklické pižmá
• sú bez GMO, ťažkých kovov ako nikel, olovo, chróm, ortuť, arzén a kádmium
• sú vyrábané v súlade s nariadením ES č. 1223/2009

Novinkou, ktorú spoločnosť Voňavá bielizeň onedlho predstaví vo svojej ponuke je nová luxusná rada vôní na pranie značky Horomia - Horolux. Ide o prvú vôňu na bielizeň inšpirovanú parfumom a špeciálne navrhnutú na vytvorenie alchýmie medzi eleganciou a modernosťou. Každá vôňa z rady Horolux je detailne prepracovaná. Len pre bližšiu predstavu prezradíme zopár zložiek jednej z najobľúbenejších vôní tejto značky, ktorú v základe pyramídy tvorí guajakové drevo s dubovým machom, vôňa sa rozvíja do klinčekov a škorice a v závere kulminuje kombináciou šafranu, pelargónie a cypriolu. Všetky vône v bielizni zanechávajú pocit sviežosti a čistoty. Pri použití stačí pár kvapiek produktu pridať do prania, a šaty, ktoré si oblečiete vás zahalia do závoja jemnej a omamnej vône.

Camera flaconi horolux 1

Viac informácií: www.vonavabielizen.sk
FB: @vonavabielizen.sk

2587

Súvisiace články