Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 3. október 2020

Štýlové kávovary do dizajnových domácností

Patríte ku kávičkárom, ktorí si nedokážu predstaviť svoj deň bez kofeínu alebo skôr uprednostňujete čaje či matcha nápoje? Vprípade, že vás môžeme zaradiť do prvej skupiny anavyše aj milujete dizajn, máme pre vás niekoľko tipov.

Štýlové kávovary do dizajnových domácností

Patríte ku kávičkárom, ktorí si nedokážu predstaviť svoj deň bez kofeínu alebo skôr uprednostňujete čaje či matcha nápoje? V prípade, že vás môžeme zaradiť do prvej skupiny a navyše aj milujete dizajn, máme pre vás niekoľko tipov. Objavte s nami dizajnové kávovary, ktoré vám pripravia skvelú kávu a ešte aj dokonalo doplnia váš domov.

@lamarzoccohome

Moccamaster KBG

Ak uprednostňujete filtrovanú kávu alebo za deň vypijete fakt veľa, toto je ideálna voľba pre vás. Moccamaster je nielen značka uznávaná medzi profesionálmi, ale aj dostupná a navyše veľmi dizajnová záležitosť. V ponuke majú viacero dizajnov a farieb.

Moccamaster Kgbp

Smeg ECF01CREU

V prípade, že máte radi retro dizajn alebo by ste radi doplnili svoju kolekciu Smeg produktov, siahnite po tomto štýlovom kávovare inšpirovanom 50.rokmi. Pripraví vám skvelé espresso a dostupný je v mnohých pastelových farbách.

SMEG ECF01CREU 

KitchenAid Pour Over Coffee Brewer

Značka KitchenAid sa síce preslávila svojimi profi a dizajnovými kuchynskými robotmi, ale ani v prípade kávy nezaostáva. V jej ponuke nájdete tento skvelý kávovar, ktorý prirpaví filtrovanú kávu a zaujme aj svojim štýlovým dizajnom.

KitchenAid Pour Over Coffee Brewer  

Le Creuset Petite French Press

Aj starý-dobrý french-press môžete mať v dizajnovom vydaní. Kávu v ňom síce pripravujete manuálne, no pokiaľ vám táto metóda vyhovuje, siahnite po tomto štýlovom variante od francúzskej značky Le Creuset.

Le Creuset Petite French Press

Lattissima One

Toto je kávovar pre vás v prípade, že preferujete jednoduchý, rýchly spôsob prípravy kávy cez kapsule. Dizajnovo vyniká medzi kapsulovými kávovarmi svojimi jednoduchými tvarmi, takže zapadne do akéhokoľvek priestoru. Nenarobí neporiadok a jednoducho sa obsluhuje.

Lattissima One Silky White

La Marzocco Linea Mini

Kávovar pre najnáročnejších. Výrobca profesionálneho kaviarenského vybavenia má k dispozícii aj líniu pre domácnosti, ktorá spĺňa tie najvyššie štandardy. Pripravíte na ňom espresso najvyššej kvality a váš domov aj dizajnovo obohatí. Dostupný je v štyroch farbách.

La Marzocco Linea Mini

Foto: archív značiek, Instagram

1277

Súvisiace články