Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 29. júl 2020

Štýlová a ľadová

V časoch, kedy sa snažíme minimalizovať spotrebu klasických plastových fliaš na vodu sa nie náhodu stala VOSS-ka favoritom mnohých z nás. Prírodná voda Super Premium kvality z Nórska a jej štýlový obal osloví aj tých najnáročnejších.

Štýlová a ľadová

V časoch, kedy sa snažíme minimalizovať spotrebu klasických plastových fliaš na vodu sa nie náhodu stala VOSS-ka favoritom mnohých z nás. Prírodná voda Super Premium kvality z Nórska a jej štýlový obal osloví aj tých najnáročnejších. No dovoliť si ju môžeme všetci.

Už dávno neplatí, že pekné a štýlové veci patria iba do sveta módy a dizajnu. Čoraz viac z nás si potrpí na tom, aby aj predmety bežnej spotreby boli oku lahodiace a navyše kvalitné. Preto sa často aj pri takej banálnej veci ako je fľaška na vodu rozhodujeme aj podľa obalu. Z estetického hľadiska, ale aj toho ekologického, pretože sa stáva dobrým zvykom používať ju opakovane. Práve z týchto dôvodov sa stala fľaška vody VOSS populárnou. Jej štíhly tvar a minimalistická elegancia z nej okamžite spravili hviezdu Instagramu. Nie div, bola navrhnutá dizajnérom zo spoločnosti Calvin Klein. Rovnako ako príťažlivý vzhľad oceníte aj praktickosť. Na výber máte tri veľkosti (375ml do kabelky, 500 ml na šport, 800 ml do auta alebo kancelárie) a dva materiály - klasické sklo a ľahšia PET verzia. A aby ste mohli fľašu používať opakovane, vďaka širokému hrdlu ju môžete komfortne umývať. Nehovoriac o tom, že si do nej môžete namixovať rôzne druhy ovocia a vytvoriť nápoj podľa vlastnej chuti. A ak prácu „barmanov“ chcete nechať na odborníkov, vyberte si z nových ochutených vôd VOSS, ktoré sú na leto ako stvorené.

©2010Kami Swingle Photography. To reproduce this image contact Kami Swingle at kami@kamiswingle.com

Keďže ide o produkt od škandinávskych perfekcionistov, samozrejmosťou nie je iba vkusný minimalizmus ale aj nadštandartná kvalita. Voda VOSS je produktom nedotknutej nórskej prírody. Čistota artézskej vody je neporovnateľná s ostatnými vodami, lebo je filtrovaná samotnou prírodou vo vrstve piesku a horniny. Nachádza sa len v uzavretom podzemnom zdroji, pričom neprichádza do kontaktu so vzduchom a inými znečisťujúcimi látkami. Jednoducho mrazivé osvieženie v tom najštýlovejšom prevedení.

83766391 2634300303286626 3444829320629977088 o

Text: redakcia
Foto: VOSS

1047

Súvisiace články