Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 1. máj 2020

Vyfarbite si svoje Manolky

Maľovanky nie sú iba záležitosťou pre škôlkarov. Čoraz populárnejšie sú práve tie antistresové pre nás, dospelých.

Vyfarbite si svoje Manolky

Maľovanky nie sú iba záležitosťou pre škôlkarov. Čoraz populárnejšie sú práve tie antistresové pre nás, dospelých. Teraz si na svoje prídu aj všetky milovníčky módy a topánok, ktoré si môžu vymaľovať skice samotného dizajnéra topánok Manola Blahnika.

Tento projekt vznikol počas pandémie koronavíru na podporu šírenia inšpirácie a pozitivity v čase sociálnej izolácie. Keďže práve kreslenie je obľúbenou aktivitou ikonického dizajnéra topánok, značka sa s touto vášňou chcela podeliť so svojimi fanúšikmi.

2  6 

V kolekcii ilustrácii nájdete 15 skíc, ktoré boli zbavené farieb a čakajú na to, kým im dáte ich novú podobu. Inšpirovať sa môžete pôvodnými farbami alebo ich odejte do úplne unikátnych kombinácii podľa seba. Keď svoje diela dokončíte, nezabudnite ich zdieľať na Instagrame s hashtagom #ManoloBlahnikSmiles. K dispozícii máte 15 modelov ikonických párov topánok, každý z nich si môžete stiahnuť, vytlačiť a vyfarbiť podľa seba.

4  5 

Táto iniciatíva vznikla v spolupráci s Mental Health Foundation, ktorá pomáha s riešením stresových situácii v živote, kam patrí aj pandémia a jej prekonávanie z rôznych pohľadov.

 

Všetkých 15 skíc na vyfarbenie nájdete tu.

Foto: archív značky

1129

Súvisiace články