Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 21. apríl 2020

Módne výzvy v karanténe

Ako zahnať nudu, inšpirovať seba aj ostatných a naplniť sa pozitívnou energiou? Niektoré značky a osobnosti nám poskytli dokonalé návody, ako na to.

Módne výzvy v karanténe

Ako zahnať nudu, inšpirovať seba aj ostatných a naplniť sa pozitívnou energiou? Niektoré značky a osobnosti nám poskytli dokonalé návody, ako na to. Vytvorili zaujímavé výzvy, prostredníctvom ktorých sa môžeme navzájom inšpirovať, zabaviť sa alebo zahnať nudu. Toto sú najzábavnejšie #quarantinechallenge na Instagrame!

#QuarantinePillowChallenge

Nikto nevie, ako táto challenge vôbec vznikla, no v priebehu pár dní ňou boli zaplavené sociálne siete, najmä Instagram. Je to jednoduchá, módna výzva, v ktorej stačí z obyčajného vankúša urobiť štýlový outfit.

@brittanyxavier

#KaranténasKimličkom

Talentovaný módny návrhár, vizážista a fotograf, Lukáš Kimlička pripravil kreatívnu výzvu a zároveň súťaž, pre všetkých milovníkov módy. Okrem toho, že sa zabavíte kreatívnou úlohou, v tejto výzve máte navyše možnosť aj niečo získať. Stačí pretvoriť niektorú z Lukášových fotografií do vašej vlastnej verzie, splniť podmienky uverejnené na jeho Instagrame a môžete vyhrať fotenie s Lukášom a jeho tímom.

lukas@lukaskimlicka  jozebuhaj@jozebuhaj 

#CultGaiaLetsDance

Kalifornská značka, ktorá sa preslávila prútenými kabelkami vymyslela tanečnú výzvu. Za každý tanec, ktorý uverejníte na Instagrame s hashtagom #CultGaiaLetsDanceChallenge, venuje 25 dolárov charite No Kid Hungry.

@delilalbelle

#HomeCouture

Ak patríte ku zručnejším, určite vyskúšajte túto kreatívno-bláznivú výzvu, ktorá chce, aby ste vytvorili domácu verziu outfitov z prehliadkových mól. Väčšina z kreácii je poriadne extravagantných a humorných.

sydneysurname@sydneysurname

#GoingNowhereButFuckItImGettingDressed

Túto výzvu odštartovala Leandra Medine a momentálne je v nej zapojených viac ako 7-tisíc príspevkov. Pred karanténou by nám možno ani nenapadlo, akú radosť nám dokáže spraviť štýlový outfit a upravená vizáž. Jednoducho skvelý trik, ako si zlepšiť náladu.

leandramcohen@leandramcohen

High Fahion Twitter Met Gala

Jedna z najkrajších akcií roka, MET Gala, bola na túto sezónu kvôli situácii odložená. Organizátori z Costume Institute však vytvorili zaujímavú digitálnu akciu, ktorej sa budú môcť zúčastniť milovníci high fashion. Pôjde o online MET Gala na Twitteri, ktorej sa môžete zúčastniť v outfite, ktorý ste si sami doma vyrobili. Zapojiť sa do hry o účasť na tomto evente sa môžete v 5 kategóriách, a každý účastník bude starostlivo vybratý.

met

WFHFits

Anglické a americké módne novinárky vytvorili tento inšpiratívny Instagramový účet, v ktorom uverejňujú kreatívne domáce outfity žien z celého sveta. Nájdete medzi nimi množstvo teplákových, ale aj elegantnejšie outfity.

esladane@esladane 

 Foto: Instagram

1186

Súvisiace články