Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 5. december 2019

PRIMARK prichádza na Slovensko

Móda za tie najdostupnejšie ceny, tak je známy reťazec Primark po celom svete. Svoju prvú predajňu prináša konečne aj na Slovensko, kde poskytne svojim zákazníkom presne to, čo hľadajú – štýlovú acenovo bezkonkurenčnú módu.

PRIMARK prichádza na Slovensko

Móda za tie najdostupnejšie ceny, tak je známy reťazec Primark po celom svete. Svoju prvú predajňu prináša konečne aj na Slovensko, kde poskytne svojim zákazníkom presne to, čo hľadajú – štýlovú a cenovo bezkonkurenčnú módu.


Prvý Primark nájdete v Eurovei a zároveň pôjde o úplne prvú predajňu nielen v Bratislave, ale na celom Slovensku. Predajňa bude súčasťou pripravovaného rozšírenia nákupnej zóny Eurovea a predpokladaný termín sprístupnenia prevádzok v tejto časti je rok 2022.

eurovea rozsirenieEurovea rozšírenie

Na predajňu si síce budeme musieť ešte nejakú tú chvíľu počkať, avšak už teraz sa môžeme tešiť na viac ako 3500 m2 predajnej plochy, kde bude dostupná kozmetika, domáce potreby, ale aj spomínaná móda, všetko za prijateľné ceny. Primark však ponúkne aj množstvo udržateľného sortimentu, ktorý zahŕňa denim, nočnú bielizeň či posteľnú bielizeň zo 100% udržateľnej bavlny. „Primark dlhšie hľadal vhodné priestory pre svoju prvú obchodnú prevádzku na Slovensku a sme radi, že náš prvý obchod otvoríme v tomto etablovanom a modernom nákupnom centre,“ hovorí Jose Luis Martinez de Larramendi, maloobchodný riaditeľ Primarku pre USA a región strednej a východnej Európy. „EUROVEA je pre Bratislavčanov dôležitou nákupnou aj spoločenskou destináciou a tešíme sa, že už čoskoro ponúkne zákazníkom aj našu úžasnú módu.”

Novou predajňou na Slovensku vstupuje Primark na celkovo štvrtý trh v regióne strednej a východnej Európy. Primark otvoril svoj prvý obchod v regióne v slovinskej Ľubľane v júni tohto roku. Spoločnosť tiež oznámila plány na otvorenie prevádzok v Poľsku a Českej republike v roku 2020.

1778

Súvisiace články