Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 5. august 2019

Dvojpodlažný dom s moderným duchom

Pokiaľ ste aj vy mali dvojpodlažné rodinné domy zafixované ako typické hranaté krabice, je na čase túto predstavu zmeniť. Moderná architektúra sa už totiž dlho nemotá iba pri kockách, ale využíva rôznorodé tvary a inovatívne riešenia.

Dvojpodlažný dom s moderným duchom

Pokiaľ ste aj vy mali dvojpodlažné rodinné domy zafixované ako typické hranaté krabice, je na čase túto predstavu zmeniť. Moderná architektúra sa už totiž dlho nemotá iba pri kockách, ale využíva rôznorodé tvary a inovatívne riešenia. Dokonalým príkladom je vzorový dom Blanka 43 z dielne Ekonomických stavieb.

2 3

4

Blanka 43 sa na prvý pohľad javí ako typický dom so sedlovou strechou, aký poznáme z rodinných zástavieb. Jej nenápadná konštrukcia však ukrýva moderný cit pre architektúru, ktorému dominuje presklená stena opticky prepájajúca podlažia. Spája v sebe všetko, po čom túži milovník klasiky s prímesou inovatívnosti.

5

6

Úžitková plocha sa rozkladá na dvoch podlažiach. Po vstupe do domu sa ocitnete v chodbe, ktorá vedie ku schodisku. Po pravej ruke nájdete prvú spálňu s vlastnou kúpeľňou a po ľavej zase toaletu pre hostí, ale aj priestrannú obývaciu izbu prepojenú s jedálňou a kuchyňou. Práve tu si môžete vychutnať veľkorysé okno, ktoré siaha až na druhé poschodie prepájajúce prízemie galériou. Po výstupe na horné podlažie sa ocitnete v zaujímavo riešenej miestnosti, ktorá môže poslúžiť ako oddychová zóna či pracovňa. Z tohto miesta sa vám naskytne výhľad z veľkometrážneho okna, ktoré siaha až pod samotnú strechu, no môžete mať prehľad aj o tom, čo sa deje o poschodie nižšie. Galéria sa totiž nachádza priamo nad obývacou miestnosťou.

7 8
9 11

10

Na druhom poschodí však nájdete aj ďalšie dve spálne, ktoré môžu byť využité ako hosťovské alebo detské izby. Samozrejmosťou je aj ďalšia kúpeľňa. Vzorový dom Blanka 43 zaručene nadchne každého milovníka nenápadnej elegancie, nadčasového dizajnu a kreatívnej architektúry.

V ponuke Ekonomických stavieb je však množstvo ďalších vzorových domov, z ktorých si vyberie každý to svoje. Objednajte si katalóg Ekonomických stavieb zdarma a vyberte si svoj vysnívaný domov aj vy!

OBJEDNAŤ KATALÓG ZDARMA

Foto: Ekonomické stavy

2832

Súvisiace články