Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 25. jún 2019

TOP FASHION Summer 2019

Vmóde je to ako sdieťaťom – najprv sa učí tradíciám, potom chce žiť sám atvoriť niečo nové, svoje. Nakoniec sa človek vráti kpôvodnému, k tomu, čomu sa vdetstve naučil.

TOP FASHION Summer 2019

V móde je to ako s dieťaťom – najprv sa učí tradíciám, potom chce žiť sám a tvoriť niečo nové, svoje.  Nakoniec sa človek vráti k pôvodnému, k tomu, čomu sa v detstve naučil. Ako prebiehalo znovuobjavenie cenných hodnôt a tradícií, vývoj remesiel a ich kade vedie ich dnešné smerovanie? 

„Letné číslo magazínu TOP FASHION je aktuálnym sprievodcom fashion a beauty trendov, ale aj návratom k našim koreňom a hodnotám. Nie je to však iba sentimentálna spomienka, ale najmä vízia do budúcnosti prepojená so silou hodnôt našej minulosti. Remeslá a návrat k tradíciám sa stali nosnou témou, ktorá nás doviedla oveľa ďalej, ako sme čakali. Zistili sme, že v našej krajine tradície nevymreli a vďaka množstvu mladých talentovaných dizajnérov ožívajú čoraz viac. Výsledky ich práce však ľudový kroj pripomínajú len veľmi vzdialene. Predstavujú inovatívny prístup k tradíciám a návratu k prírode. A aby sme sa o tom presvedčili na vlastné oči, strávili sme dva víkendy na cestách, počas ktorých sme nafotili dva editoriály a rozprávali sa s množstvom zaujímavých ľudí. Znovuobjavenie nášho dedičstva nás ovplyvnilo. Dúfame, že nás bude stále viac a podporíme to pekné, čo sme tu vždy mali.“

Barbora Franeková, šéfredaktorka

064  065 

„Remeslo je našou podstatou. Sme dom remesla v najčistejšom význame slova, v tom tkvie naša modernosť,“ hovorí kreatívny riaditeľ LOEWE Jonathan Anderson. Silu tradície potvrdzuje táto španielska luxusná značka už takmer 170 rokov.

074  075 

Unikátne prístupy, ktoré módne domy počas fashion weekov predvádzajú sú fascinujúce z každého hľadiska. Zaujala nás aj Miuccia Prada, ktorá vytvára módu, ktorá je svedectvom o aktuálnom stave sveta. Cítila potrebu prehovoriť k mladej generácii a zvolila si na to kúsky, ktoré porušujú všetky pravidlá klasiky. Svojou kolekciou bojujúcou so silnejúcim fašizmom sa zaradila medzi najzásadnejšie v sezóne.

097  098 

Krása vyvierajúca zvnútra je to, čo delí ženy na pekné a úchvatné. Barbora, ktorá patrí k najúspešnejším slovenským topmodelkám v zahraničí, je toho dôkazom. Jej bohatý vnútorný svet sa odzrkadlil nielen v editoriále vystihujúceho všetky Barborine rozmery, ale aj v básňach, ktoré exkluzívne pre náš magazín zverejnila.

054  055 

Krajina domovina, výšky aj nížiny, prostá krása aj čistota. Všetko je na dosah. Presne toto bol motív našej trojdňovej cesty po Slovensku, kde sme nafotili editoriál „Vo výškach stromov“.

090  091 

Monika Marešová predviedla dokonalé telo, na ktoré nám dala podrobný manuál. Za základ úspechu považuje naučiť sa svoje telo počúvať a veriť, že nič nie je nemožné.

0112  0113 

Hľadáte alternatívu preplnených skomercionalizovaných turistických destináciií? Nájdete ju na výnimočnom vidieckom statku La Granja, ktorá je vytvorená a  vedená v duchu konceptu „návrat k pôde" vo všetkých smeroch.

0144  0145 

Predplatné

Predplaťte si magazín TOP FASHION na celý rok (4 čísla: jar-leto-jeseň-zima).

Ako si objednať predplatné?

Predplatné magazínu TOP FASHION si jednoducho a pohodlne objednáte ONLINE. Stačí v sekcii "Magazín" kliknúť na „Objednávka“ a vyplniť forumlár. 

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

1928

Súvisiace články