Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 15. apríl 2019

Pranie, ktoré vás bude baviť

Aj vy patríte ktým znás, ktorí jednoducho milujú domáce práce? Nevadí, ani my nie.

Pranie, ktoré vás bude baviť

Aj vy patríte k tým z nás, ktorí jednoducho milujú domáce práce? Nevadí, ani my nie. Avšak nová práčka a sušička značky Miele majú veľmi blízko k tomu, aby nás presvedčili o opaku. Najvyššia rada produktov Miele Passion sú nabité inovatívnymi funkciami, no nás okrem toho očarili aj dizajnom a voňavou bodkou- flakónmi s vôňou do sušičky, ktoré boli vyrobené v spolupráci s francúzskymi parfumérmi.

Technológia odetá do dizajnu

Pri výbere práčky alebo sušičky zrejme nebude dizajn tým najdôležitejším faktorom, no pre nás sa to počíta. Prepojiť totiž vzhľad s funkciou nie je len tak, čiže o to viac nás teší, keď sa to podarí a ešte na takejto úrovni. Práčka WWV 980 WPS Passion má funkciou AllWater, ktorá umožňuje pripojenie na alternatívne zdroje vody, napríklad studňu. Tiež podporuje alternatívny ohrev, takže voda nemusí byť ohriata priamo v práčke, ale môže načerpať napríklad solárnymi panelmi ohriatu vodu. Preto je ideálnym riešením pre každého, kto chce spraviť krok k udržateľnosti aj takýmto spôsobom, čo je veľké plus. Po ekonomickej stránke samozrejme šetrí spotrebu vody, energie a popri tom znižuje dopad na životné prostredie.

Ovláda sa jednoducho a moderne cez modul WiFiConn@ct. Vďaka nemu nemusíte byť fyzicky pri práčke na to, aby ste ju mohli ovládať. Spustíte ju či skontrolujete jednoducho cez aplikáciu Miele@mobile. Množstvo pracieho prostriedku má pod palcom práčka sama pretože na základe objemu a váhy dokáže vyhodnotiť, koľko ho potrebujete a presne toľko si aj nadávkuje. Okrem toho, že máte o starosť menej, smart systém dokáže ušetriť až o 30% viac pracieho prostriedku. Naraz v nej môžete vyprať až 9 kíl oblečenia, pričom jej energetická úspora je kategorizovaná ako A +++.

 

Sušte efektívne, žehlite menej

Druhá kráska do páru je sušička. Ak ste si doteraz mysleli, že ju nepotrebujete, tak vás presvedčíme o opaku. Nejde totiž iba o rýchle vysušenie bielizne, ale o efektívnu prácu s časom. Sušička TWV 680 WP Passion obsahuje tepelné čerpadlo, ktoré zaručuje trvalo nízku spotrebu energie. Jedinečná je však aj v tom, že jej súčasťou sú flakóny FragranceDos, ktoré počas procesu sušenia uvoľňujú do oblečenia osobitú vôňu, ktorá pretrvá až 4 týždne.

Obrovskou výhodou, ktorú sušička zabezpečuje vďaka programu SteamFinish je prevzdušnenie oblečenia. Týmto sa textil pomocou pary vyhladzuje a narovnáva a výsledkom je o polovicu kratší čas žehlenia. V niektorých prípadoch je dokonca možné, že nebudete musieť vôbec žehliť. Tento program môžete využiť napríklad aj pri oblečení, ktoré nepotrebujete prať, ale iba narovnať, čiže veci z dovolenky alebo služobnej cesty, ktoré ste mali pokrčené v kufri len hodíte do sušičky a máte to vybavené.

20000148722.highres

Práčku so sušičkou Miele Passion môžete umiestniť buď vedľa seba alebo na seba, čiže sa dokonale prispôsobia rôznym typom interiéru.

 

Ako v bavlnke

K exkluzívnym produktom značky Miele patrí aj prací prostriedok CottonRepair určený na bavlnené odevy a textílie. Už po jednom vypraní viditeľne obnovuje štruktúru oblečenia, zbavuje ho hrčiek a posilňuje intenzitu a žiarivosť farieb. To všetko vďaka špeciálnemu enzýmu. Aby vaše obľúbené šaty či sveter vyzerali aj po viacerých mesiacoch perfektne, stačí ho aplikovať do prania raz až dvakrát za rok.

www.miele.sk

1164

Súvisiace články