Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 29. november 2017

4 aplikácie, ktoré vám pomôžu s vianočným nakupovaním

Predvianočné obdobie spojené so zhonom za tými správnymi darčekmi dokáže byť niekedy stresujúce. Keď si k tomu domyslíme zápchy a preplnené nákupné centrá, dokáže nám to nakupovanie znechutiť.

4 aplikácie, ktoré vám pomôžu s vianočným nakupovaním

Predvianočné obdobie spojené so zhonom za tými správnymi darčekmi dokáže byť niekedy stresujúce. Keď si k tomu domyslíme zápchy a preplnené nákupné centrá, dokáže nám to nakupovanie znechutiť. Práve preto sme pre vás našli 4 aplikácie pre smartfóny, ktoré vám pomôžu s plánovaním, rozdelením rozpočtu a výberom tých správnych darčekov.

Santa’s Bag

Aplikácia, ktorá vám pomôže zorganizovať celý proces nakupovania darčekov. Ku každému obdarovanému si pridelíte rozpočet, nápady na darčerky a vytvoriť si takisto môžete “to-do” list. Takto si môžete monitorovať váš stav vianočných nákupov.

santas bag

The Christmas List

Upracte svoje vianočné nakupovanie pomocou tejto appky. Vytvorte si zoznamy a to-do listy a odškrtávajte si progress až po zabalenie posledných ponožiek.

The Christmas List

Giftry

Ak výber darčekov nie je vašou doménou, poproste všetkych známych aby si prostredníctvom tejto aplikácie vytvorili wish listy a následne ich obdarujte tým, čo ich skutočne poteší!

giftry

El Gifto

Inteligentná pomoc pri výbere darčekov aj v tom prípade ak absolútne netušíte, kde začať. Na základe vložených dát o obdarovanom (vek, pohlavie, vzťah, záľuby) vám vygeneruje zoznam darčerkov, ktoré určite nesklamú!

el gifto

Foto: archív aplikácií

    1128

    Súvisiace články