Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 6. apríl 2017

Top Fashion- JAR 2018

Jarné vydanie magazínu Top Fashion vám predstaví vlastnú ideu ženskej sily. Je plné inšpiratívnych žien nielen zo sveta módy, ktoré sú výnimočné vo svojej profesii, osobnom živote aj štýle.

Top Fashion- JAR 2018

Jarné vydanie magazínu Top Fashion vám predstaví vlastnú ideu ženskej sily. Je plné inšpiratívnych žien nielen zo sveta módy, ktoré sú výnimočné vo svojej profesii, osobnom živote aj štýle. Takisto sme si pre vás vybrali trendy, ktoré postavili ženskosť do úplne nového svetla. Poradíme vám, ako ich nosiť, ale aj ako sa k nim nalíčiť. 

TFjar18

Našou cover star je modelka Zuzana Gregorová, rodáčka z Bratislavy, ktorá však žije v New Yorku a pracuje po celom svete. Za sebou má obálky tých najprestížnejších svetových časopisov aj fotenia a prehliadky pre tie najikonickejšie módne domy. V rozhovore prezradila, ako sa svet modelingu zmenil od vtedy, ako v ňom začala pôsobiť, ale aj ako do neho aj jej osobného života zasiahli sociálne siete.

Screen Shot 2018 04 03 at 19.11.45

Čo sa bude nosiť na jar? Z partnerovej skrine vytiahnite džínsovú bundu, obujte si športové topánky a doplňte to celé niečim plastovým. Chýba vám tá spomínaná ženskosť? Dodá vám ju sukňa s trakmi alebo veľké kruhové náušnice, ktoré zažívajú veľký comeback. A farby. Na jar sa vracajú farby, a to vo veľkom.

Screen Shot 2018 04 03 at 19.15.04

Na prelome roka módnym svetom otriasla správa, že Phoebe Philo opúšťa módny dom Céline. Čo to bude pre značku znamenať, čo pre značku Phoebe urobila a ako vlastne Céline vzniklo?

Screen Shot 2018 04 03 at 19.12.46

Do života ženy neodmysliteľne patrí aj rola matky. Spýtali sme sa štýlových žien, ktoré to všetko zvládajú so štýlom a gráciou, ako sa ich život zmenil s príchodom detí a ako sa z toho všetkého dokázali nezblázniť.

Screen Shot 2018 04 03 at 19.13.10

Už aj vy dlhšie premýšľate či je detox iba módnym výstrelkom alebo naozaj na tom niečo je? Zamerali sme sa aj na túto tému a v jarnom vydaní nájdete odpoveď, ale aj návod na to, ako správne detoxovať.

Screen Shot 2018 04 03 at 19.13.33

Navštívne s nami Tokio na 24 hodín a objavte jeho krásy, ktoré vytvorilo spojenie tradície a inovatívneho ducha. Inšpirujte sa minimalistickým japonským dizajnom a naučte sa, ako v tomto štýle zariadiť svoj domov.

Screen Shot 2018 04 03 at 19.14.07

0730852135390 Main

ZÍSKAJTE DARČEK!

Objednajte si magazín prostredníctvom našej web-stránky a získajte darček v hodnote 47€. Make-up Synchro Skin Flow Luminizing Fluid od Shiseido sa postará o rozjasnenie pleti vďaka dokonalej synchronizácii. Unikátna technológia pracuje s tónmi a podtónmi pleti, vďaka čomu zabezpečí najvyššie rozžiarenie pleti.

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Ste vernými fanúšikmi Top Fashion, chceli by ste magazín dostávať každú sezónu ako prví a to priamo do schránky? Objednajte si štyri vydania (jar, leto, jeseň, zima) za 14,90 eur/380 Kč a získate luxusný darček v hodnote 47€.

Ak máte o predplatné záujem, stačí pri objednávke vyplniť "počet kusov: 4" a do poznámky napísať "Predplatné na 2 roky + darček"
Ponáhľajte sa, darčeky rozdávame len do vyčerpania zásob.


OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

    1568

    Súvisiace články