Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 1. august 2017

Premium Fashion Brands spúšťa nový program Concierge!

Čo by ste povedali na osobného asistenta pri nakupovaní? Vďaka Premium Fashion Brands neostane táto predstava doménou celebrít a aj vy sa tak budete môcť poradiť s módnym odborníkom.

Premium Fashion Brands spúšťa nový program Concierge!

Čo by ste povedali na osobného asistenta pri nakupovaní? Vďaka Premium Fashion Brands neostane táto predstava doménou celebrít a aj vy sa tak budete môcť poradiť s módnym odborníkom. Ako?

 

 

Prostredníctvom nového program Concierge, ktorý bude s vami riešiť vaše módne predstavy a priania. Prostredníctvom VIP service manager vám tak budú doručené vybrané produkty domov či do kancelária a to do 48 hodín! Služba je dostupná v Česku aj na Slovensku a k dispozícii je 24 hodín/7 dní v týždni.

Módny concierge sa vám tak postará o outfit na mieru, či už ide o business look, casual šatník či špeciálne príležitosti. Pomôže vám napríklad aj keď sa rozhodnete vymeniť celý šatník, postará sa o váš štýl a odporučí pracovný aj osobný image.

Služba navyše poteší každého, kto zápasil s výberom darčekov pre svojich blízkych. Zostaví vám tak kompletný darček s venovaním, doplní kvetinami či kozmetikou, atraktívne zabalí a expresne doručí na zadanú adresu.

Viac o službe Concierge o PFB nájdete na www.pfb.cz/concierge

    1543

    Súvisiace články