Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 21. november 2016

Srdce Slovenska sa stane domovom exkluzívnych vozidiel

Už tento piatok budeme svedkami slávnostného otvorenia salónu exkluzívnych automobilov a to priamo v srdci Slovenska, v Žiline. Predajňa MPSG Group sa bude pýšiť prémiovými značkami automobilového sveta, no najmä značkou Ferrari.

Srdce Slovenska sa stane domovom exkluzívnych vozidiel

Už tento piatok budeme svedkami slávnostného otvorenia salónu exkluzívnych automobilov a to priamo v srdci Slovenska, v Žiline.

 

Predajňa MPSG Group sa bude pýšiť prémiovými značkami automobilového sveta, no najmä značkou Ferrari. „Jej koncept je inšpirovaný luxusnými salónmi z celého sveta, napríklad aj predajňou na Champs-Élysées Paríži,“ hovorí organizátorka otváracieho eventu a spolumajiteľka agentúry New Face Management, Nina Sedláková. Svetovú úroveň si tak budeme môcť po prvýkrát vychutnať aj na Slovensku. „Na každú stranu Slovenska to máme zhruba dve hodiny autom, takže Žilina bola strategickou voľbou,“ hovorí spolumajiteľ salónu Lukáš Mastalerz, ktorý pôsobí v oblasti automotive už 15 rokov.

1

2

Nápad s otvorením predajne sa zrodil pred rokom a pol, no bez silného partnera by sa realizoval ťažšie. „Preto som sa rozhodol spojiť s Jakubom Pietrzakom, majiteľom spoločnosti Pietrzak Group v Poľsku, ktorá pôsobí v tejto oblasti od roku 1994, pod palcom má 5 svetových značiek a patrí k najlepším predajcom značky Ferrari v Európe," vysvetľuje p. Mastalerz.

invite

Otvorenie salónu bude sprevádzať bohatý program pod taktovkou obľúbeného moderátora Štefana Skrúcaného. Ťahákom večera bude vystúpenie Dary Rolins a tešiť sa môžeme aj na známe tváre módnej scény, Alžbetu Ondriš a Richarda Rozboru, či iné osobnosti showbiznisu vrátane chalanov z H16. Chýbať nebudú ani krásne modelky.

Akcia zároveň podporí aj dobrú vec: „Prostredníctvom zbierky podporí združenie p. Mgr. Tiny Majtánovej –výkonnej riaditeľky občianskeho združenia Mama, ktoré sa venuje pomoci týraným deťom a matkám, ako aj sociálne slabším rodinám a rodinám postihnutým domácim násilím. Vďaka tomu ostane verná noblese spoločnosti, kde silnejší pomáhajú slabším,“ hovorí p. Sedláková a dodáva: „Celý tento koncept bol zostavený v spolupráci s našimi partnermi, ktorým by som sa chcela týmto poďakovať.“

Slávnostné otvorenie bude prístupné pre pozvaných hostí, no po ňom si môže prísť pozrieť tieto exkluzívne kúsky každý „kto má štýl a benzín v krvi,“ pozýva spolumajiteľ salónu.

Čo je však najväčším lákadlom, ktoré stojí za to vidieť? „Každý jeden automobil z dielne zakladateľa Enza Ferrari, ale hlavne aktuálna novinka Ferrari GTC4 Lusso,“ dodáva p. Mastalerz.

3

    5657

    Súvisiace články