Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 7. október 2013

Prvá taška na svete, ktorá podporuje mobilné platby

Bezkontaktné platenie kartou je už pomaly bežné, no vytiahnuť namiesto peňaženky smartfón je pomerne čerstvou záležitosťou. Tento druh platenia ešte stále priťahuje pozornosť okolia.

Prvá taška na svete, ktorá podporuje mobilné platby

7.10.2013

tatrabanka_payback_01Bezkontaktné platenie kartou je už pomaly bežné, no vytiahnuť namiesto peňaženky smartfón je pomerne čerstvou záležitosťou. Tento druh platenia ešte stále priťahuje pozornosť okolia. Predstavte si však, že zaplatíte iba s nákupnou taškou...

Takto môžete platiť bez toho, aby ste hľadali svoju peňaženku alebo smartfón. Je to oslobodzujúci pocit, ktorý vám ponúkne štýlový doplnok od Tatra banky ‒ plátená taška PayBag. Je špeciálne navrhnutá tak, aby podporovala mobilné platby. Ako to funguje? Aktivujete si bezkontaktnú platbu mobilom, vložíte svoj Android do vnútorného vrecka PayBag a pri platení do 20 eur len priložíte tašku k terminálu. Platba prebehne v sekunde. Stačí sa dotknúť terminálu, smartfón zavibruje a z pokladne už „lezie účet". Ide o veľmi návykový štýl platenia, pri ktorom si budete musieť zvykať na obdivné pohľady okolia :-)

tatrabanka_payback_02 tatrabanka_payback_03

Pozrite si aktuálny zoznam telefónov, ktoré podporujú bezkontaktnú platbu mobilom.

zdroj: Tatra banka



 

    3238

    Súvisiace články