Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 21. december 2012

TIPY PRE VÁS: Darujte blízkym zdravie a krásu

Nová oáza zdravého životného štýlu pre ľudí, ktorí túžia zlepšiť výkonnosť a vzhľad svojho tela, pražské štúdio SIMPLY PILATES, prináša tip na praktický darček s dlhotrvajúcim účinkom – poukazy na skupinové hodiny Pilates.„V SIMPLY PILATES ponúkame komplexný cvičebný program s využitím rozmanitosti Pilates strojov. Skupinové cvičenie vám bezpečnou, zábavnou a efektívnou formou pomôže k dokonalej postave.

TIPY PRE VÁS: Darujte blízkym zdravie a krásu

20. 12. 12

Nová oáza zdravého životného štýlu pre ľudí, ktorí túžia zlepšiť výkonnosť a vzhľad svojho tela, pražské štúdio SIMPLY PILATES, prináša tip na praktický darček s dlhotrvajúcim účinkom – poukazy na skupinové hodiny Pilates.

simply_pilates_Jiri_cadillac„V SIMPLY PILATES ponúkame komplexný cvičebný program s využitím rozmanitosti Pilates strojov. Skupinové cvičenie vám bezpečnou, zábavnou a efektívnou formou pomôže k dokonalej postave. Program je určený všetkým ženám i mužom, ktorí sa chcú starať o svoje telo. Pilates preťahuje a posilňuje svaly, zároveň vytvára dlhé svaly a zlepšuje vnútornú rovnováhu, ktorá prispieva k zlepšeniu fyzického i psychického života," hovorí Jiří Janeček, majiteľ štúdia.











Ucelený skupinový program na Pilates strojoch si zamilujete už po prvej lekcii. Pán Janeček k dosiahnutiu rýchlych výsledkov odporúča Pilates program absolvovať minimálne 2x týždenne. Cena lekcií závisí od počtu zakúpených lekcií v balíčku. Ten si môžete kúpiť na webe štúdia simplypilates.cz alebo priamo na adrese Malostranské nábřeží 1, Praha 1.

simply_pilates_2
pripravila: Jana Zajasenská

    9410

    Súvisiace články