Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 26. júl 2021

Majsterka upratovania bude mať novú show

Zrejme žiadna iná osobnosť zo sveta upratovania a organizácie nie je taká známa ako Marie Kondo. Sympatická Japonka nás naučila, ako si usporiadať šatník, ako vytriediť svoju domácnosť a v konečnom dôsledku priniesť aj pokoj a harmóniu do našich domovov.

Majsterka upratovania bude mať novú show

Zrejme žiadna iná osobnosť zo sveta upratovania a organizácie nie je taká známa ako Marie Kondo. Sympatická Japonka nás naučila, ako si usporiadať šatník, ako vytriediť svoju domácnosť a v konečnom dôsledku priniesť aj pokoj a harmóniu do našich domovov. Teraz bude mať novú show s názvom Sparking Joy.

Teória Marie Kondo, ktorá je založená na “sparkling joy”, čiže na radosti z jednotlivých kúskov, teraz bude svoje princípy aplikovať na komplexnejšie témy ako je len organizácia fyzických objektov. Najnovší seriál, ktorý bude vysielaný na Netflixe sa bude zaoberať podnikaním, vzťahmi, komunitamia spoločnosťou.

Marie svojich fanúšikov vezme k sebe domov, predstaví nám svoju rodinu a prezradí, aké aktivity jej prinášajú radosť v každodennom živote. Na každú aktivitu v jej súkromnom živote, ale aj v pracovnom dokáže totiž aplikovať svoju KonMari metódu.

Nový seriál Marie Kondo Sparking Joy prichádza na Netflix už 31.augusta.

Foto: Instagram, Netflix

929

Súvisiace články