Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 3. december 2019

Knihy podľa Džejny: Vol. VI

Najznámejšia slovenská knihomoľka radí, na aké novinky sa zamerať aaká „novodobá klasika“, by vám nemala vknižnici chýbať. Kvapky na kameni Krásne spravená kniha ?.

Knihy podľa Džejny: Vol. VI

Najznámejšia slovenská knihomoľka radí, na aké novinky sa zamerať a aká „novodobá klasika“, by vám nemala v knižnici chýbať.

Kvapky na kameni

Krásne spravená kniha ?. Texty písali rôzne autorky, no vôbec to nie je cítiť, číta sa to pekne, dokázali to spojiť do jedného konzistentného celku. Ilustrácie sú všetky skvelé, výborná práca, kniha vyzerá brutálne dobre a celé to spolu super funguje.

kvapky

Knihu nájdete tu.

 

Klub divných detí

Musím sa priznať, že milujem Petru Soukupovú. Prečítala som od nej všetko, čo sa dalo a vždy sa veľmi teším na novú knihu. Milujem jej štýl písania, jej osobnosť, ktorú cítim z tých textov, jej postavy, všetky jej knihy. Táto nová je opäť výborná.

soukupova

Knihu nájdete tu.

 

 

dzejna selfinka

Džejna už pár rokov pracuje v kníhkupectve Martinus, kde má na starosti a radosti eventy a sociálne siete. Miluje knihy, kávu a koláče, je veľkou fanynkou Harryho Pottera a za svoju knihu života vyhlasuje Malý život, ktorý si podľa nej musíte prečítať.

Viac knižných tipov knihomoľky Džejny nájdete tu: @_dzejny

1184

Súvisiace články