Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. jún 2021

Kolaborácia IKEA x Sonos: Potešenie pre oči aj uši

IKEA má rada najrôznejšie kolaborácie a v poslednom období ich má skutočne veľmi pôsobivé. Tentokrát sa spojila so značkou Sonos, s ktorou vytvorila hybridný kúsok umenia, ktorý poteší nielen vaše oči, ale aj uši.

Kolaborácia IKEA x Sonos: Potešenie pre oči aj uši

IKEA má rada najrôznejšie kolaborácie a v poslednom období ich má skutočne veľmi pôsobivé. Tentokrát sa spojila so značkou Sonos, s ktorou vytvorila hybridný kúsok umenia, ktorý poteší nielen vaše oči, ale aj uši.

Podľa rôznych prieskumov, množstvo ľudí považuje práve hudbu za najdôležitejšiu zložku, ktorá doma tvorí správnu atmosféru. Spája sa nám s rôznymi spomienkami, osobami aj náladou. Jej sila inšpirovala IKEA k vytvoreniu tohto unikátneho kúsku, ktorý prepája dokonalý zvuk s interiérovým dizajnom a umeleckým podtónom. Vznikla tak kolekcia Symfonisk, na ktorej sa podieľali experti v reprodukovanom zvuku, značka Sonos. Nejde o prvý kúsok z tejto spolupráce, rozširuje už predchádzajúcu kolekciu, ktorá pozostáva z lampy s reproduktorom a reproduktoru do knižnice. Teraz sa však môžete tešiť aj z rámu na obraz s integrovanou WiFi a reproduktorom.

PE832018  SYMFONISK picture frame speaker 4 

Vďaka tejto kolekcii je tak zvuk doslova oblečený do podoby, v akej by ste ho nečakali a vaše umelecké potreby tak napĺňa hneď niekoľkými spôsobmi. Reproduktor je dostupný v čiernej a bielej verzii, pričom predné panely je možné jednoducho obmieňať, čím okamžite prinášate do priestoru nový look a rozličné štýly. Rám tvorí funkciu reproduktoru a môže na stene visieť samostatne, či v kombinácii s inými dielami, môžete ho tiež oprieť o stenu, položiť na stôl alebo do police, je to len na vás. Technológia využitá v tomto produkte tiež nadväzuje na inteligentnú ponuku IKEA, ktorá sa neustále rozrastá. Tento kúsok samozrejme disponuje prvotriednymi zvukovými vlastnosťami vďaka firme Sonos. Zvuk a nastavenia je možné ovládať ovládať aj na diaľku prostredníctvom príslušnej aplikácie a prepojiť sa dá aj s ďalšími produktami Symfonisk alebo výrobkami Sonos. Tak, ako predchádzajúce produkty z tejto spolupráce, aj tento rám má prístup k viac ako 100 streamovacím službám. Naladiť si tak môžete nielen svojich obľúbených interprétov, ale aj rôzne podcasty z domova aj zo sveta.

SYMFONISK picture frame speaker 3

Novinka Symfonisk bude dostupná v IKEA po celom svete od 15.júla a tešiť sa na ňu môžete aj v bratislavskej pobočke, kde môžete objaviť aj ostatné produkty Symfonisk - stolovú lampu s WiFi reproduktorom a WiFi reproduktor do knižnice.

Foto: IKEA

875

Súvisiace články