Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. február 2021

Interiérové trendy podľa módnych ikon

Móda ainteriérový dizajn majú ksebe veľmi blízko, no napriek tomu nie je veľa znás, ktorým to perfektne ide voboch smeroch. Tie znás, ktoré majú módu jednoducho voku, to nemusia veľmi vedieť sinteriérmi avice versa.

Interiérové trendy podľa módnych ikon

Móda a interiérový dizajn majú k sebe veľmi blízko, no napriek tomu nie je veľa z nás, ktorým to perfektne ide v oboch smeroch. Tie z nás, ktoré majú módu jednoducho v oku, to nemusia veľmi vedieť s interiérmi a vice versa. Avšak tieto štýlové dámy majú dizajn v krvi a ich šatníky sú rovnako inšpiratívne ako aj bývanie. Inšpirujte sa ich najobľúbenejšími prvkami a prineste do svojho interiéru svieži vánok.

Buklé

Po buklé sa doslova zľahla zem a to na poriadne dlhú dobu. Teraz si to však môže plnohodnotne vynahradiť pretože takýto ošiaľ v interiérovom dizajne nebol poriadne dlho. Miluje ho aj Elsa Hosk, ktorá do tohto materiálu obliekla svoju sedačku. Je tiež skvelým poťahom v prípade kresiel či jedálenských stoličiek. Pôsobí veľmi luxusne a trochu retro. Do každého moderného príbytku okamžite prinesie výrazný závan dizajnu.

@hoskelsa

 

Oblé tvary

Rôzne vlny, oblé tvary či siluety tela boli veľmi populárne v 60.rokoch. Na výslnie sa však vracajú aj v tomto období a už dlhšie si držia svoju úroveň popularity. Sú skvelým prvkom do minimalistických interiérov pretože vďaka svojej „mäkkosti“ do nich prinášajú komfortný dojem a útulnosť. Ide pritom väčšinou o maličkosti, akými sú vázy, rôzne dekoratívne sošky, lampy či z kuchynského prostredia džbány alebo misy.

aimeesong@aimeesong

 

Šachovnica

Vzor, ktorý sa postupne stáva najpopulárnejším vzorom sezóny (a možno aj roka) sa prebojúva aj do interiérového dizajnu. Pomaly, ale isto sa z neho stáva IT doplnok všetkých milovníčok módy, pričom najpopulárnejším kúskom je jednoznačne koberec. Vďaka svojej výrazne grafickej podstate dokáže okamžite ozvláštniť akýkoľvek priestor, využiť sa dá v každej miestnosti. Ak si na koberec netrúfate, skúste to s menšími textíliami ako deky či vankúše.

leenalghouti@leenalghouti

 

Pastelové tóny

Pracovať s pastelovými farbami v móde je také jednoduché, no v prípade interiéru to môže byť zradné. Aby priestor nepôsobil gýčovo, je potrebné s nimi pracovať citlivo. Najjednoduchším spôsobom, ako priniesť pastely do priestoru je kombinácia s neutrálnyi tónmi. Ak však máte cit pre detail a v interiérovom dizajne si veríte, pokojne choďte do toho all-in a skombinujte aj viacero farieb.

matildadjerf@matildadjerf

 

Farebné sklo

Ak hľadáte nejakú maličkosť, ktorou by ste si urobili radosť a zároveň by ste priniesli do interiéru moderný nádych, stavte na farebné sklo v rôznych formách. Populárne sú napríklad retro sklenené lampy, najrôznejšie dekoratívne objekty alebo vázy, ale aj dizajny zo sféry stolovania vrátane džbánov, mís a najrôznejších podnosov. Vyberte si zaujímavé kúsky so štruktúrou alebo vzorom.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

1235

Súvisiace články