Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 8. február 2021

Tiemanfashion - výnimočná značka pre výnimočných mužov

Osobnosť, detail, komplexnosť - tri slová, tri prvky, ale aj tri dôležité body, na ktorých spoločnosť Tiemanfashion vybudovala svoju značku. Začalo sa to v roku 2018, kedy dnes zakladatelia značky hľadali pekný, štýlový a exkluzívny pánsky náramok.

Tiemanfashion - výnimočná značka pre výnimočných mužov

Osobnosť, detail, komplexnosť - tri slová, tri prvky, ale aj tri dôležité body, na ktorých spoločnosť Tiemanfashion vybudovala svoju značku. Začalo sa to v roku 2018, kedy dnes zakladatelia značky hľadali pekný, štýlový a exkluzívny pánsky náramok. Na trhu však nebolo nič, čo by sa im páčilo, a tak im skrsla v hlave myšlienka, vyrobme si ho sami. Úžasný, štýlový a podľa predstáv, zameraný na detaily i osobnosť muža, ktorý ho bude nosiť. A podarilo sa.

Vzápätí prišlo na rad posledné slovo z úvodného tria značky. Komplexnosť. Ku krásnemu náramku sa hodí rovnako pekný a štýlový opasok, motýlik či kravata, skrátka detaily, ktoré jeho nositeľa urobia výnimočným. Poslaním značky Tiemanfashion je totiž pomôcť mužom vyjadriť navonok to, kým vo vnútri skutočne sú - pravými gentlemanmi.

tieman kozmetika luxus znacka muzi bizuteria kvalita ucinok muzi 6

K sebavedomému a štýlovému mužovi neodmysliteľne patrí kvalitná kozmetika. A ku kvalite sa pripojili ďalšie pozitívne vlastnosti, ako prírodná, hand-made a neporovnateľná s ostatnými na trhu, a tak vznikla kozmetika, ktorú muži milujú.

tieman kozmetika luxus znacka muzi kvalita ucinok kazety 4

V Tiemanfashion si zakladajú na príbehu troch Gentlemanov, troch kultúr, troch národností, od čoho sa odvíja každá z ponúkaných kolekcií. A každá kolekcia je do detailov premyslená. Len si predstavte, muž je pozvaný ako hosť na svadbu. Potrebovať bude štýlové hodinky, ktoré ladia k opasku, potrebuje pekne voňať a dokonalo sa zladiť. Ťažké, náročné, nemožné? Kdeže, značka Tiemanfashion myslí na všetko. Zoznámte sa napríklad s ich kolekciou Goswallo.

tieman kozmetika luxus znacka muzi kvalita ucinok doplnky 3

tieman kozmetika luxus znacka muzi bizuteria kvalita ucinok 2

Peknou myšlienkou zakladateľov značky Tiemanfashion je, že nemajú za cieľ preraziť vo svete komercie, ale vo svete výnimočnosti, kde si muž kúpi ich produkty, bude originálny, spokojný, a bude chcieť čoraz viac. Viac, pretože produkty Tiemanfashion sú veľmi návykové. Okrem toho sú trvalo udržateľné, z prírodných materiálov, prospešné pre všetky tipy pokožky a v neposlednom rade originálne. Pretože originalita môže byť v dnešnom svete prevratná.

tieman kozmetika luxus znacka muzi kvalita ucinok kazety 5

Viac informácií: www.tiemanfashion.com

1488

Súvisiace články