Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 8. september 2020

High fashion od kočíka

Množstvo módnych značiek má na mysli štýlové mamičky, ktoré si potrpia na módu od úplne prvých dní svojich ratolestí. Medzi nimi sa nájdu módne domy ako Fendi, Jeremy Scott či prestížna značka luxusných áut Aston Martin.

High fashion od kočíka

Množstvo módnych značiek má na mysli štýlové mamičky, ktoré si potrpia na módu od úplne prvých dní svojich ratolestí. Medzi nimi sa nájdu módne domy ako Fendi, Jeremy Scott či prestížna značka luxusných áut Aston Martin. Svoj úplne prvý model kočíku teraz uviedla na trh aj značka Dior.

Línia Baby Dior, čiže detská línia, bola rozšírená o prvý kočík z dielne značky, ktorý vznikol v kolaborácii s prestížnym výrobcom kočíkov a detských potrieb, značkou Inglesina. Keďže ide o taliansku značku, tento kočík je ručne vyrábaný priamo v ich manufaktúrach v Taliansku. Kúsok z tejto kolaborácie tak prepája funkčné parametre, ktorými je značka Inglesina známa- ľahkosť a jednoduchosť manipulácie, s výraznými prvkami značky Dior.

Screenshot 2020 09 08 at 11.00.38

Kočík je oblečený do ikonickej potlače Dior Oblique, ktorá sa v posledných sezónach opäť vrátila na výslnie a získala si väčšinou módnej verejnosti. Teraz túto potlač budú môcť nosiť budúce mamičky aj na kočíku. Ten je k dispozícii v dvoch verziách- ako kombinovaný kočík a samostatný športový kočík. Samostatne sa dá dokúpiť aj prebaľovacia (príručná) taška, ktorou môžete jednoducho kočík doplniť.

0WBL51STR2 Y38I TU 0WBL51STR4 Y38I TU M9993PTZQ M928 TU

Tento luxusný kúsok pre maminu a dieťa je v predaji od 4.septmebra a je dostupný online na stránkach Dior, ale aj vo vybraných butikoch značky v Európe.

Foto: Dior

6294

Súvisiace články