Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. júl 2020

Dior otvára exkluzívny pop-up na Capri

Taliansky ostrov Capri je populárnou dovolenkovou destináciou Európanov, ale aj svetových celebrít. Je plný nádherných výhľadov, dramatických útesov, ovocných stromov a kryštálovo čistej vody, ktorá vábi na elegantné plachtenie a dobrodružné potápanie.

Dior otvára exkluzívny pop-up na Capri

Taliansky ostrov Capri je populárnou dovolenkovou destináciou Európanov, ale aj svetových celebrít. Je plný nádherných výhľadov, dramatických útesov, ovocných stromov a kryštálovo čistej vody, ktorá vábi na elegantné plachtenie a dobrodružné potápanie. Na toto leto sa stáva domovom pop-up butiku Dior.

V pop-upe, ktorý nájdete zasadený do jedného z ikonických útesov s výhľadom na dych-berúcu prírodu, nájdete aktuálnu letnú kolekciu Dioriviera 2020, ktorú navrhla Maria Grazia Chiuri. Je plná letných kúskov, ktoré sú zdobené prúžkami, námorníckymi motívmi, ale aj aktuálne verzie ikonických kabeliek Dior Book Tote, Saddle Bag či Diorcamp, ktoré spája spoločný cestovateľský motív „Dior Around The World.“

1

2

3

Aby bol zážitok dokonalý, nejde o obyčajný pop-up butik. Jeho súčasťou je samozrejme aj predajňa, v ktorej nájdete exkluzívne letné kúsky, avšak celý projekt bol poňatý ako „beach club“ so všetkým čo k nemu patrí, vrátane mäkkých lehátok a slnečníkov, ale aj stolovania v štýle Dior.

5

6

Screenshot 2020 07 05 at 18.56.49

Screenshot 2020 07 05 at 18.57.45

Foto: Kristen Pelou/ Dior

1731

Súvisiace články