Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 8. marec 2020

Daniel Arsham navrhol kolekciu pre Dior

Ani taký významný módny dom akým je Dior sa nevyhýba trendu kolaborácii. Zatiaľ čo väčšina znich sa týka odevov ahlavnej módnej línie, táto sa sústreďuje na trochu iný smer.

Daniel Arsham navrhol kolekciu pre Dior

Ani taký významný módny dom akým je Dior sa nevyhýba trendu kolaborácii. Zatiaľ čo väčšina z nich sa týka odevov a hlavnej módnej línie, táto sa sústreďuje na trochu iný smer. V dizajnovo-umeleckej kolekcii sa sústredili na sochárske objekty do interiérov.

Celosvetovo preslávený umelec Daniel Arsham pripravil prvú kolekciu rôznych objektov pri príležitosti pánskej prehliadky pod vedením Kima Jonesa ešte v roku 2019. Teraz pridáva novú líniu pozostávajúcu z menších objektov do domácnosti.

2

3

Línia Future Relics bude dostupná v butikoch módneho domu Dior po celom svete a pozostáva z kúskov, ktoré boli navrhnuté ako dekoratívne objekty. Inšpirované sú bežnými objektmi patriacimi do každodenného života ako napríklad basketbalová lopta, old-school telefón, šperkovnica, hodiny a ďalšie.

4

5

Ide o presne tie isté objekty, ktoré dekorovali prehliadkový set počas prehliadky pánskej kolekcie na sezónu SS20. Táto kolekcia bude v predaji počas celého marca v kamenných butikoch Dior po celom svete.

6

7

Foto: archív značky

1127

Súvisiace články