Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 12. február 2020

Thom Browne pripravil kolaboráciu so Samsung

Keď sa móda spojí s technológiou, môže to dopadnúť aj takto. Thom Browne sa totiž spojil so značkou Samsung, aby pripravili spoločnú edíciu Samsung Galaxy ZFlip Thom Brown Edition, vktorej nájdete okrem iného aj vyklápací smartfón.

Thom Browne pripravil kolaboráciu so Samsung

Keď sa móda spojí s technológiou, môže to dopadnúť aj takto. Thom Browne sa totiž spojil so značkou Samsung, aby pripravili spoločnú edíciu Samsung Galaxy Z Flip Thom Brown Edition, v ktorej nájdete okrem iného aj vyklápací smartfón.

„Partnerstvo so Samsung pri vytváraní Galaxy Z Flip Thom Browne Edition bola skvelá príležitosť na pretvorenie užívateľského vyjadrenia prostredníctvom smartfónu. Pri dizajnovaní tejto edície sme postupovali presne tak, ako to robím pri svojej kolekcii, mali sme na mysli proporcie, individualitu a estetiku, aby sme pripravili skvelý blend umenia a technológie,“ povedal dizajnér na margo kolaborácie.

1

V tejto unikátnej kolekcii nájdete nielen nový vyklápací smartfón, ale aj bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+ a smart hodinky Galaxy Wazch Active2. Všetky kúsky vynikajú v štýle typickom pre značku Thom Browne a využívajú farby ako sivá, červená, modrá a biela. Táto estetika je však viditeľná aj vo vnútri týchto technologických noviniek, vždy keď telefón otvoríte, na obrazovke sa rozsvieti nápis Thom Brown a všetky aplikácie sú takisto odeté to uniformného štýlu tejto edície.

6. Galaxy Z Flip Thom Browne Edition

Táto kolekcia je ako celok dostupná v krásnom boxe s niekoľkými zásuvkami, ktoré ukrývajú aj vymeniteľné náramky pre smart hodinky, čo ponúka každému užívateľovi skvelú možnosť personalizácie. Do predaja sa dostane v marci a dostupná bude na Net-A-Porter a Mr. Porter, ale aj vo vybraných butikoch Samsung po svete. Kúpiť sa však bude dať od 14.februára ns stránkach Samsung.

 

2

Foto: Samsung

953

Súvisiace články