Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. december 2019

Dizajnový dom pre mladé páry

Každý má svoju vlastnú predstavu otom, ako by mal vyzerať ideálny dom aaké podmienky by mal spĺňať. Inú preferencie bude mať mnohopočetná rodina so staršími deťmi ainé zase mladý pár, ktorý začína svoj rodinný život.

Dizajnový dom pre mladé páry

Každý má svoju vlastnú predstavu o tom, ako by mal vyzerať ideálny dom a aké podmienky by mal spĺňať. Inú preferencie bude mať mnohopočetná rodina so staršími deťmi a iné zase mladý pár, ktorý začína svoj rodinný život. Ekonomické stavby však myslia na všetkých a práve pre tie mladé páry predstavuje nový modelový dom.

 

Modelový dom Kristína 48 bol navrhnutý práve pre mladé páry. Momentálne si môžu užívať život vo dvojici, no plánujú svoju rodinu rozširovať a v blízkej budúcnosti očakávajú prírastok jedného či dvoch detí. Presne na takúto situáciu bol pripravený koncept tohto domu.

6

5 7

Dispozíciu tvoria 4 izby, pričom 3 z toho sú spálne. Prvá z nich je považovaná za hlavnú, rodičovskú spálňu a s ďalšími dvomi sa do budúcnosti ráta ako s detskými izbami. Avšak dovtedy dokážu plniť úlohu hosťovských izieb či pracovní. Keďže ide o moderný typ domu- bungalov, stavba má jedno podlažie. Open-floor plan prepája kuchyňu s obývacou izbou, vďaka čomu vzniká priestranný a vzdušný priestor ideálny na trávenie času v spoločnosti rodiny či priateľov. 

4 3

Rozmery stavby sú navyše ideálne na umiestňovanie aj na pomerne úzke pozemky, čiže si v tomto smere nevyžaduje investíciu do rozmerných plôch. Úžitková plocha domu je 81,25 m2, pričom celková zastavaná plocha je 99,71 m2. Dom Kristína 48 je navyše dostupný v nízkoenergetickom prevedení pričom využiť je možné aj programy Nulová hotovosť a Mladá rodina.

2

Viac sa dozviete na stránkach Ekonomické stavby. Vyžiadajte si bezplatný katalóg vzorových domov teraz!

OBJEDNAŤ KATALÓG ZDARMA

1535

Súvisiace články