Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 2. november 2019

H&M Home x Jonathan Adler: Všetko pre maximalistický interiér

Zatiaľ čo módny svet sa nevie dočkať uvedenia kolaborácie H&M x Giambattista Valli, svet interiérového dizajnu zase očakáva spoluprácu H&M Home x Jonathan Adler, ktorá sa dostane do predaja už 14.11. Aká bude?

H&M Home x Jonathan Adler: Všetko pre maximalistický interiér

Zatiaľ čo módny svet sa nevie dočkať uvedenia kolaborácie H&M x Giambattista Valli, svet interiérového dizajnu zase očakáva spoluprácu H&M Home x Jonathan Adler, ktorá sa dostane do predaja už 14.11. Aká bude? Farebná a maximalistická.

Podľa H&M môžeme očakávať výrazné farby, pútavé vzory a zaujímavé detaily. V kolekcii nájdete všetko od hrnčekov cez vázy, podnosy až po sviečky či vankúše a deky. V každom kúsku sa odráža jeho typický štýl postavená na maximalizme a dekoratívnosti. Jeho moderný glamour štýl je plný lesku, kovov a samozrejme aj farieb.

Jonathanova filozofia pri navrhovaní je založená na myšlienke, že váš domov by vás mal robiť šťastnými. Preto sú produkty z kolekcie venované najmä socializačnej časti u vás doma- teda obývačke alebo spoločenskej miestnosti. Medzi kľúčové kúsky patria lakované boxy a podnosy v odtieňoch drahokamov a s geometrickými vzormi, vázy a svietniky dekorované ilustráciami. Kolekcia sa dostane do predaja 14.novembra a dostupná bude len vo vybraných predajniach po celom svete. Tú najbližšiu nájdete vo Viedni na Mariahilferstrasse, no pokiaľ nemáte cestu do Viedne, nakúpiť ju môžete aj online.

Interiérové tipy Jonathana Adlera:

Pravidlá? Žiadne

„Ľudia často prežívajú interiérový dizajn, ale nemali by. Moje jediné pravidlo preto znie „Ak sa vám to páči, bude to fungovať.“

Nebojte sa farieb

„V našej firme žijeme farami a mali by ste aj vy. Veríme, že farby sa nikdy nebijú a že, život je príliš krátky na to, aby ste sa zahalili iba do odtieňov béžovej.“

Nájdite vnútorné šťastie

„Váš domov by mal odrážať vaše excentrické, najšťastnejšie a najviac glamour ja.“

1322

Súvisiace články