Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 1. október 2019

Dizajnové bývanie pre mladé rodiny

Ako postaviť priestranný rodinný dom aj na malom pozemku? Odpoveď majú Ekonomické stavby, ktorých vzorový dom Miluška 20 ponúkne dostatok priestoru pre štvorčlennú rodinu apritom ponúkne aj voľnosť pri zariaďovaní adizajne.

Dizajnové bývanie pre mladé rodiny

Ako postaviť priestranný rodinný dom aj na malom pozemku? Odpoveď majú Ekonomické stavby, ktorých vzorový dom Miluška 20 ponúkne dostatok priestoru pre štvorčlennú rodinu a pritom ponúkne aj voľnosť pri zariaďovaní a dizajne.

Nájsť svoj vysnívaný pozemok vôbec nie je ľahké. Spĺňať musí množstvo parametrov od polohy, vybavenosťou okolia a infraštruktúry či iné subjektívne požiadavky. Keď ten svoj končene nájdete, no limituje vás samotná plocha, môže to zmariť všetky vaše plány. S týmto problémom sa čoraz častejšie stretávajú klienti Ekonomických stavieb, ktorí sa nechcú vzdať ideálnej lokality ani svojej predstavy o bývaní a rodinnom dome. Práve preto firma vyvinula unikátny koncept modelového domu Miluška 20, ktorý je stavaný na takéto prípady.

2 3

Jeho zastavaná plocha predstavuje len 63 m2, no napriek tomu dokáže poskytnúť maximum priestoru pre mladé rodiny. Dvojpodlažný dom so sedlovou strechou má dispozíciu 4+kk a úplne pohodlne poskytne domov štyrom členom rodiny. Okrem toho, že má k dispozícii 3 spálne, kuchyňu spojenú s obývačkou, priestor sa našiel aj pre dve kúpeľne. Celková úžitková plocha je viac ako 90 m2.

4 5
6 7

8

Každá z miestností je kreatívne vyriešená aj po dispozičnej stránke. Izby pôsobia vzdušne vďaka strategicky umiestneným oknám. Veľmi jednoducho si tak interiéry dokážete zariadiť podľa seba, pretože vás nelimituje ani priestor ani dispozícia.

V ponuke Ekonomických stavieb je však množstvo ďalších vzorových domov, z ktorých si vyberie každý to svoje. Objednajte si katalóg Ekonomických stavieb zdarma a vyberte si svoj vysnívaný domov aj vy!

OBJEDNAŤ KATALÓG ZDARMA

2045

Súvisiace články