Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. september 2019

Stolovanie v štýle Dior

Check’N’Dior je kolekcia jedálenskej keramiky atextílii, ktoré uviedol módny dom Dior. Je inšpirovaná kolekciou FW 2019 ajej britským duchom, ale aj samotným zakladateľom značky, Christianom Diorom.

Stolovanie v štýle Dior

Check’N’Dior je kolekcia jedálenskej keramiky a textílii, ktoré uviedol módny dom Dior. Je inšpirovaná kolekciou FW 2019 a jej britským duchom, ale aj samotným zakladateľom značky, Christianom Diorom.

1

5 6

Kolekcia pozostáva z plytkých tanierov v troch veľkostiach, hlbokých tanierov, hranatých misiek, ale aj šálok, sklenených pohárov, karáf, príborov a stolovacích utierok. Všetky sú pritom ladené do kartových motívov a kombinujú bielu, čiernu, červenú a zlatú. Okrem toho je v tejto kolekcii prítomný aj károvaný motív, ktorý zase odkazuje na inšpiráciu britským štýlom. Táto tematika bola pritom nosným elementom pri predchádzajúcej kolekcii, ktorú módny dom predstavil pre sezónu Jeseň/Zima 2019.

2

8 10

Kartový motív bol zvolený zámerne, zakladateľ značky Christian Dior bol totiž známy svojou poverčivosťou. Táto unikátna kolekcia jedálenského riadu sa dostane do predaja 15.novembra a dostupná bude online na stránkach Dior a v parížskom butiku.

3

Foto: archív značky

1944

Súvisiace články