Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 12. júl 2019

Najpopulárnejšie interiérové trendy podľa Instagramu

Predpoveď trendov aich reálne využívanie sú dve odlišné veci. Niekedy sa predpovede naplnia, inokedy je realita úplne inde.

Najpopulárnejšie interiérové trendy podľa Instagramu

Predpoveď trendov a ich reálne využívanie sú dve odlišné veci. Niekedy sa predpovede naplnia, inokedy je realita úplne inde. Najlepším zdrojom aktuálnych trendov sú však sociálne siete. Ktoré interiérové trendy sú momentálne najobľúbenejšie na Instagrame?

Rastliny

Jednotkou medzi trendmi v interiéroch sú práve rastliny. Na Instagrame je momentálne viac ako 2 milióny príspevkov s rastlinkami v interiéri.

@platnladyandcompany

 

Mini galéria

Zážitky, portréty, spomienky na stenách, ktoré vytvárajú súkromnú minigalériou sú takisto veľmi populárne. Momentálne je na Instagrame takmer milión príspevkov, na ktorých je práve tento trend.

2@andrea_groot

Neónky

Neónové znaky nie sú viac doménou retro podnikov, čoraz častejšie si ich berieme do našich domovov. #neonsign označuje na Instagrame viac ako 650-tisíc príspevkov.

3@radikalneon

Paletový nábytok

Mysleli ste si, že paletový nábytok je už prežitok? Nie podľa Instagramu, kde aktuálne nájdete 200-tisíc príspevkov označených #palettefurniture.

4@thewakefieldwhitehouse

Dvojfarebné steny

Ak ani vás nebavia 4 steny v rovnakej farbe, poteší vás, že rôznofarebné steny sú momentálne veľmi trendy. Na Instagrame je momentálne 183-tisíc príspevkov interiérov v tomto štýle.

5@themerrythought

Macramé

Interiéry sa ešte stále vezú na boho trende, a práve preto je populárne macramé. Obľúbené sú najmä macramé držiaky, do ktorých zavesíte rastliny.

6@knotkaren.macrame

Foto: Instagram

1314

Súvisiace články