Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. jún 2019

Bývanie podľa Roksandy

Britská dizajnérka známa svojimi výraznými farbami aženskými siluetami, sa vrhla do inej sféry dizajnu. Namiesto oblečenia adoplnkov tentokrát navrhla interiér apartmánu vpôvodnom plynojeme z19.storočia, ktorá sa nachádza vLondýne.

Bývanie podľa Roksandy

Britská dizajnérka známa svojimi výraznými farbami a ženskými siluetami, sa vrhla do inej sféry dizajnu. Namiesto oblečenia a doplnkov tentokrát navrhla interiér apartmánu v pôvodnom plynojeme z 19.storočia, ktorá sa nachádza v Londýne.

gasholders wilkinson eyre and jonahan tuckey architecture dezeen 2364 col 99 1704x1295

056 1704x1154

Industriálna budova, ktorá bola pretvorená na moderný apartmánový komplex v sebe ukrýva 145 bytových jednotiek a 9 penthousov. Jeden z nich navrhla módna návrhárka Roksanda Ilincic, ktorý odráža jej prístup k dizajnu a pohľad na estetiku. Apartmán, ktorý navrhla sa rozprestiera na troch podlažiach a prevláda v ňom štýl mid-century modern a postmodernizmus.

1  2 

8

Jeho ústredným bodom je stena v jedálni, ktorú dekorujú geometrické útvary v odtieňoch červenej, oranžovej a ružovej, medzi ktoré sa primiešava aj kráľovsky modrá. Jedáleň prepojenú s kuchyňou tiež dekoruje mramorový kuchynský pult a okrúhly jedálenský stôl z rovnakého materiálu. Podobný motív ako na stene v jedálni môžeme vidieť aj v obývačke. Ide o obraz, ktorý je na stenu pripevnený zlatými sponami. Pod týmto dielom sa nachádza biela sedačka s oblými tvarmi, ktorú dopĺňajú žlté plastové stoličky, ale aj drevené kreslá a sklenený konferenčný stolík. Napriek tomu, že interiér je tvorený eklektickými prvkami v rôznych štýloch, miestnosť pôsobí uhladene.

4  5 
6  7 

O poschodie vyššie nájdeme hlavnú spálňu, v ktorej sa nachádza červená posteľ so štíhlou konštrukciou, nočný stolík v rovnakej farbe a drevený paraván oddeľuje prezliekaciu časť. Miestnosť má silnú ženskú energiu, čo bolo aj dizajnérkiným zámerom. Na tomto pochodí je aj pracovňa, v ktorej dominuje oválny stôl a kútik vyhradený na čítanie.

15

Na najvyššom poschodí si môžete vychutnať súkromnú terasu, ktorá poskytuje výhľad na okolie komplexu Cold Yard, ktorého súčasťou je aj tento apartmán. Kompletne zariadený apartmán je momentálne na predaj, a výjde vás 7,75 milióna libier.

1309

Súvisiace články