Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. máj 2019

Bicyklovanie podľa Dior

Móda nie je len o luxuse, je to lifestyle. Takto ju berú mnohí milovníci módy na svete, ktorí sa dokážu so značkou stotožniť do takej miery, že svoju lásku privedú do extrémnych rozmerov.

Bicyklovanie podľa Dior

Móda nie je len o luxuse, je to lifestyle. Takto ju berú mnohí milovníci módy na svete, ktorí sa dokážu so značkou stotožniť do takej miery, že svoju lásku privedú do extrémnych rozmerov. Pre takýchto fanúšikov módne domy a značky vyrábajú rôzne lifestylové kúsky, doplnky a niekedy aj netradičné výtvory.

Najnovším dôkazom toho je nový model bicyklu Dior x Bogarde. Nejde však o prvé spojenie týchto dvoch značiek. Už v minulosti vytvorili spoločný model bicyklu v čierno- zlatej kombinácii ako aj ďalší model v červeno-čierno-striebornej kombinácii. Teraz však prichádza na rad novinka, v ktorej dominuje biela.

1

Bicykel bol oficiálne predstavený už minulý rok počas Art Basel v Miami, no teraz sa dostáva do predaja. Značka Bogarde je známa svojimi prémiovými bicyklami a na konte má niekoľko zaujímavých kolaborácií vrátane tej s francúzskym obchodným domom Colette. Teraz pridáva už tretiu spoluprácu so značkou Dior.

3 4

Celý model je ladený v bielej farbe, dekorujú ho iba logá Dior a závan striebornej. Bicykel nesie niekoľko retro prvkov, ktoré sa odrážajú napríklad na siluete riadenia a rukovätí.

Foto: archív značiek

1298

Súvisiace články