Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 7. február 2013

DREAMHOUSE living concept store uvádza nové kolekcie

Biljana Lazović predstavuje koncept trojdňového eventu OPEN HOUSE, ktorým pokračuje nová tradícia vo sfére interiérového dizajnu.Druhé poschodie na adrese Parížska 21 po pretíkrát zmenilo od podlahy svoj charakter pod rukami tvorivého tímu Biljany Lazović, zakladateľky showroomu DREAMHOUSE living concept store. Závan blížiacej sa jari a nastávajúceho leta v podobe nových kolekcií látok a tapiet prestížnych značiek prinesú do Prahy ich ambasádori, ktorí, spoločne s Biljanou, venujú tri dni ich exkluzívnej prezentácii.„Klientom, dizajnérom, novinárom a priaznivcom nášho konceptu chceme ukázať novinky v rovnakom časovom horizonte ako sú prezentované v ostatných svetových metropolách ako napríklad Londýn, Miláno, Paríž.

DREAMHOUSE living concept store uvádza nové kolekcie

7.9.2013

Biljana Lazović predstavuje koncept trojdňového eventu OPEN HOUSE, ktorým pokračuje nová tradícia vo sfére interiérového dizajnu.

Dreamhouse_1

Druhé poschodie na adrese Parížska 21 po pretíkrát zmenilo od podlahy svoj charakter pod rukami tvorivého tímu Biljany Lazović, zakladateľky showroomu DREAMHOUSE living concept store. Závan blížiacej sa jari a nastávajúceho leta v podobe nových kolekcií látok a tapiet prestížnych značiek prinesú do Prahy ich ambasádori, ktorí, spoločne s Biljanou, venujú tri dni ich exkluzívnej prezentácii.

Dreamhouse_2

„Klientom, dizajnérom, novinárom a priaznivcom nášho konceptu chceme ukázať novinky v rovnakom časovom horizonte ako sú prezentované v ostatných svetových metropolách ako napríklad Londýn, Miláno, Paríž. OPEN HOUSE sa tiež stal príležitosťou, aby DREAMHOUSE uviedol novú vizuálnu identitu. Tá je dielom spolupráce s kreatívnym štúdiom KITCHEN Prague, ktorého kreatívny riaditeľ Matija Vujović má na konte prestížne ocenenia (Cannes Lions, Eurobest, Cresta award, London International award, Golden Hammer, Golden Eagle...)" prezrádza Biljana. Návštevníci sa môžu tešiť na bielu inštaláciu v sekcii CASAMANCE, novinky Ulfa Moritza pre značku Sahco, úchvatné prírodné motívy látok Christian Lacroix, za ktorým nezaostáva minimalistická inštalácia značky Élitis.

Dreamhouse_3
OPEN HOUSE sa koná v dňoch od 7. - 9. februára v čase od 10:00 do 20:00, pričom DREAMHOUSE Living concept store ponúka možnosť rezervovať si hodinu prezentácie. Novinkou tejto sezóny je aj rozšírená otváracia doba o sobotu a to v duchu zakladateľky DREAMHOUSE. „Mojim cieľom je držať ľudí vo svetle a ukázať im farbu a radosť," pozýva Biljana.

foto: BOYS PLAY NICE (Jakub Skokan, Martin Tůma)




    3609

    Súvisiace články